Εξελίξεις στην υπόθεση με τα 132 κιλά ναρκωτικά – Χειροπέδες σε 61χρονο στη Λεμεσό

Εξελίξεις στην υπόθεση με τα 132 κιλά ναρκωτικά – Χειροπέδες σε 61χρονο στη Λεμεσό

Άλλο ένα πρόσωπο συνέλαβε η Αστυνομία σε σχέση με τον εντοπισμό 132 κιλών κάνναβης σε εμπορευματοκιβώτιο που έφτασε στο λιμάνι Λεμεσού στις 6 Μαρτίου. Πρόκειται για 61χρονο, ο οποίος το πρωί τέθηκε υπό 8ήμερη κράτηση.

 
Τα ναρκωτικά εντοπίστηκαν στις 8 Μαρτίου, μετά από εξετάσεις της ΥΚΑΝ στο εμπορευματοκιβώτιο, που μεταφέρθηκε σε αποθήκη του λιμανιού.  Συγκεκριμένα, εντοπίστηκαν 24 παλέτα με συσκευασίες ζωοτροφών ενώ σε δύο παλέτα εντοπίστηκαν 132 αεροστεγείς νάιλον συσκευασίες, που περιείχαν ποσότητα κάνναβης βάρους περίπου 132 κιλών.
 
Το βράδυ της ίδιας μέρας εντοπίστηκε και συνελήφθη 38χρονος, ο οποίος τελεί υπό κράτηση, ενώ αρνείται εμπλοκή στην υπόθεση.
 
Στο πλαίσιο των εξετάσεων προέκυψε μαρτυρία εναντίον του 61χρονου, ο οποίος συνελήφθη χθες και σήμερα οδηγήθηκε ενώπιον του δικαστηρίου, το οποίο διέταξε την 8ήμερη προσωποκράτηση του.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Bουλευτικές εκλογές: Όλοι εναντίον όλων και στο βάθος η υπόθεση «Σάντη»

Bουλευτικές εκλογές: Όλοι εναντίον όλων και στο βάθος η υπόθεση «Σάντη»

Σε μια προεκλογική περίοδο που αναμενόταν να κυριαρχήσει η οικονομία, η καθημερινότητα και το Κυπριακό, η πολιτική σκηνή ανατρέπεται αιφνιδιαστικά. Η υπόθεση «Σάντη» έχει εισβάλει δυναμικά στο δημόσιο διάλογο, αναγκάζοντας κόμματα και υποψήφιους, να επανακαθορίσουν στάσεις, να αλλάξουν ατζέντα και σε αρκετές περιπτώσεις, να κινηθούν σπασμωδικά. Το αποτέλεσμα; Ένα σκηνικό «όλοι εναντίον όλων», όπου η ουσία συχνά χάνεται, μέσα σε έναν θόρυβο καταγγελιών, αντεγκλήσεων και πολιτικής αμηχανίας.

BEST OF TOTHEMAONLINE