Δόθηκε στην κυκλοφορία ο αυτοκινητόδρομος Λευκωσίας – Λάρνακας - Ανακοίνωση Αστυνομίας

Δόθηκε στην κυκλοφορία ο αυτοκινητόδρομος Λευκωσίας – Λάρνακας - Ανακοίνωση Αστυνομίας

ύμφωνα με ανακοίνωσ της Αστυνομίας, ο αυτοκινητόδρομος Λευκωσίας – Λάρνακας παρά την έξοδο Κόσιης, έχει δοθεί στην κυκλοφορία.

 

Υπενθυμίζεται ότι, νωρίτερα σήμερα, όχημα πήρε φωτιά ενώ κινείτο κανονικά στον αυτοκινητόδρομο Λευκωσίας – Λάρνακας παρά την έξοδο Κόσιης. Tα αίτια πρόκλησης της φωτιάς παραμένουν μέχρι στιγμής άγνωστα.

το σημείο έσπευσαν άμεσα μέλη της Αστυνομίας και της Πυρσοβεστικής για κατάσβεση της φωτιάς.

αν αποτέλεσμα, είχαν κλείσει για την τροχαία κίνηση και οι 2 λωρίδες κυκλοφορίας και στις 2 κατευθύνσεις.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

«Καμπανάκι» στη Βουλή: Κρίσιμη η συνεργασία με Τ/κ για τον αφθώδη πυρετό - Προειδοποιήσεις για νέο κύμα

«Καμπανάκι» στη Βουλή: Κρίσιμη η συνεργασία με Τ/κ για τον αφθώδη πυρετό - Προειδοποιήσεις για νέο κύμα

Την ανάγκη για συντονισμό δράσης για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του αφθώδους πυρετού, μαζί με την τουρκοκυπριακή κοινότητα, ανέδειξαν κατά τη συνεδρίαση της Κοινοβουλευτικής Επιτροπής Γεωργίας την Τρίτη, τόσο οι η Υπουργός Γεωργίας Μαρία Παναγιώτου, εκπρόσωποι της Κυβέρνησης και λειτουργοί του κράτους, όσο και Βουλευτές και εκπρόσωποι αγροτικών οργανώσεων.