H Ελένη Φουρέιρα πέρασε την αργία της 25ης Μαρτίου αμακιγιάριστη στην εξοχή - Δείτε τις φωτογραφίες της

H Ελένη Φουρέιρα πέρασε την αργία της 25ης Μαρτίου αμακιγιάριστη στην εξοχή - Δείτε τις φωτογραφίες της

H Ελένη Φουρέιρα ετοιμάζεται να ανέβει ξανά στη σκηνή του Teatro το βράδυ για να τραγουδήσει, ωστόσο φρόντισε να απολαύσει πρώτα, την αργία της 25ης Μαρτίου, χαλαρώνοντας στην εξοχή.

Χωρίς μακιγιάζ και ντυμένη απλά, η γνωστή τραγουδίστρια μοιράστηκε με τους followers της στο Instagram, αρκετές φωτογραφίες από την ξέγνοιαστη μέρα της δίπλα σε κοτούλες κι ένα κατσικάκι, χωρίς να αποκαλύπτει όμως τον προορισμό.

Δες τις φωτογραφίες που δημοσίευσε η Ελένη Φουρέιρα:

 

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Eleni Foureira (@foureira)

 

Πηγή: protothema.gr

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης, ο εκλεκτός του ΕΛΚ και η αμηχανία της Πινδάρου

Ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης, ο εκλεκτός του ΕΛΚ και η αμηχανία της Πινδάρου

Ο Νίκος Χριστοδουλίδης, κατόπιν επίσημης πρόσκλησης, συμμετέχει στην πολιτική ομάδα του Ευρωπαϊκό Λαϊκό Κόμμα, την ίδια ακριβώς πολιτική οικογένεια στην οποία ανήκει και ο ΔΗΣΥ. Και Νίκος Χριστοδουλίδης αντιμετωπίζεται από το ΕΛΚ ως ηγέτης με σεβασμό και πολιτική εμπιστοσύνη από τον πυρήνα της ευρωπαϊκής κεντροδεξιάς.

BEST OF TOTHEMAONLINE