H Ελένη Φουρέιρα πέρασε την αργία της 25ης Μαρτίου αμακιγιάριστη στην εξοχή - Δείτε τις φωτογραφίες της

H Ελένη Φουρέιρα πέρασε την αργία της 25ης Μαρτίου αμακιγιάριστη στην εξοχή - Δείτε τις φωτογραφίες της

H Ελένη Φουρέιρα ετοιμάζεται να ανέβει ξανά στη σκηνή του Teatro το βράδυ για να τραγουδήσει, ωστόσο φρόντισε να απολαύσει πρώτα, την αργία της 25ης Μαρτίου, χαλαρώνοντας στην εξοχή.

Χωρίς μακιγιάζ και ντυμένη απλά, η γνωστή τραγουδίστρια μοιράστηκε με τους followers της στο Instagram, αρκετές φωτογραφίες από την ξέγνοιαστη μέρα της δίπλα σε κοτούλες κι ένα κατσικάκι, χωρίς να αποκαλύπτει όμως τον προορισμό.

Δες τις φωτογραφίες που δημοσίευσε η Ελένη Φουρέιρα:

 

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Eleni Foureira (@foureira)

 

Πηγή: protothema.gr

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Στραμμένα τα βλέμματα στην αυριανή συνάντηση Χριστοδουλίδη – Έρχιουρμαν

Κυπριακό: Στραμμένα τα βλέμματα στην αυριανή συνάντηση Χριστοδουλίδη – Έρχιουρμαν

Στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος βρίσκεται η αυριανή συνάντηση του Προέδρου της Δημοκρατίας, Νίκου Χριστοδουλίδη, με τον Τουρκοκύπριο ηγέτη Τουφάν Έρχιουρμαν, σε μια κρίσιμη συγκυρία για τις προσπάθειες επανέναρξης των διαπραγματεύσεων στο Κυπριακό.

BEST OF TOTHEMAONLINE