'Εβαλαν φωτιά στο αυτοκίνητο 60χρονου στη Λεμεσό και το κατέστρεψαν ολοσχερώς - Ζημιές υπέστη και διπλανό όχημα

'Εβαλαν φωτιά στο αυτοκίνητο 60χρονου στη Λεμεσό και το κατέστρεψαν ολοσχερώς - Ζημιές υπέστη και διπλανό όχημα

Σε κακόβουλη ενέργεια αποδίδουν αστυνομία και πυροσβεστική τη φωτιά που ξέσπασε το πρωί του Σαββάτου, σε αυτοκίνητο 60χρονου στη Λεμεσό. Από τη φωτιά προκλήθηκαν ζημιές και σε δεύτερο αυτοκίνητο.

Η φωτιά τέθηκε στις 5.50 τα ξημερώματα σε αυτοκίνητο που ανήκει σε 60χρονο ενώ αυτό βρισκόταν σταθμευμένο έξω από το σπίτι του σε περιοχή του Αγίου Σπυρίδωνα. Επί τόπου έσπευσαν μέλη της πυροσβεστικής υπηρεσίας για κατάσβεση της πυρκαγιάς. Έσπευσαν επίσης μέλη της αστυνομίας για να αποκλείσουν τη σκηνή.

Από τη φωτιά το αυτοκίνητο του 60χρονου καταστράφηκε ολοσχερώς. Ζημιές υπέστη επίσης, αυτοκίνητο που ανήκει σε 51χρονη γυναίκα που βρισκόταν σταθμευμένο δίπλα από το όχημα του 60χρονου.

Από τις έρευνες διαπιστώθηκε ότι η φωτιά τέθηκε κακόβουλα με τη χρήση εύφλεκτης ύλης. Μέλη της αστυνομίας διερευνούν την υπόθεση.

Πηγή: ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΔΗΣΥ: Σιωπή πριν από την κάλπη, αλλά η εσωκομματική ένταση παραμένει- H παρέμβαση Καρούσου και οι διαφορετικές προσεγγίσεις Αβέρωφ και Παμπορίδη

ΔΗΣΥ: Σιωπή πριν από την κάλπη, αλλά η εσωκομματική ένταση παραμένει- H παρέμβαση Καρούσου και οι διαφορετικές προσεγγίσεις Αβέρωφ και Παμπορίδη

Σε μια περίοδο, κατά την οποία ο Δημοκρατικός Συναγερμός καλείται να διαχειριστεί τις εσωτερικές του διαφορές και να προετοιμαστεί για την επόμενη εκλογική αναμέτρηση, η ηγεσία του κόμματος, επιλέγει να περιορίσει τις δημόσιες αντιπαραθέσεις. Η απόφαση να μην τοποθετούνται τα στελέχη για τα εσωκομματικά ζητήματα, τουλάχιστον μέσα από τηλεοπτικές εκπομπές και δημόσιες αναρτήσεις, δείχνει την προσπάθεια να πέσουν οι τόνοι, πριν από την κάλπη.

BEST OF TOTHEMAONLINE