Έβαλαν φωτιά σε κάδο σκουπιδιών στη Λευκωσία και τον άφησαν στη μέση του δρόμου - «Η βλακεία δεν έχει όρια»

Έβαλαν φωτιά σε κάδο σκουπιδιών στη Λευκωσία και τον άφησαν στη μέση του δρόμου - «Η βλακεία δεν έχει όρια»

Φωτιά σε κάδους σκουπιδιών έθεσαν άγνωστοι χθες (25/3) το βράδυ στη Λευκωσία, στην περιοχή της Δευτεράς, ενώ τους άφησαν μέσα στη μέση του δρόμου, μη σκεπτόμενοι ότι μπορεί να κινδυνέψουν άνθρωποι και περιουσίες στην περιοχή.

Το γεγονός γνωστοποίησε ο δημοσιογράφος, Νικόλας Πέτρου, με ανάρτησή του στα κοινωνικά δίκτυα.

Όπως σημειώνει «η βλακεία δεν έχει όρια...  Ανεγκέφαλοι έβαλαν φωτιά σε κάδους σκουπιδιών και τους άφησαν μέσα στη μέση του δρόμου έξω από την εκκλησία του Αγίου Γεωργίου στη Δευτερά,  αγνοώντας το γεγονός ότι με αυτή τους την πράξη έθεταν σε κίνδυνο διερχόμενα οχήματα και τις περιουσίες των κατοίκων της κοινότητας μας.

Η εφηβική βλακεία μπορεί να γίνει ανεκτή ως ένα σημείο,  όταν ξεπερνά τα όρια θέτοντας σε κίνδυνο ζωές και υποστατικά πρέπει να τιμωρείται ως εγκληματική πράξη... Ελπίζω οι ανεγκέφαλοι που έβαλαν φωτιά στους κάδους σκουπιδιών λίγο πριν τα μεσάνυχτα να αναλογιστούν το λάθος που διέπραξαν απόψε και να μην το επαναλάβουν.... Είναι ένα πράμα η «…….» και άλλο πράμα αυτό που κάνετε εσείς».

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Λιμάνι και μαρίνα Λάρνακας: Πολιτική ανεπάρκεια, δημοτική σιωπή και ένα έργο όμηρος συμφερόντων - Σήμερα μεγάλη διαμαρτυρία στην Πλατεία Ευρώπης

Λιμάνι και μαρίνα Λάρνακας: Πολιτική ανεπάρκεια, δημοτική σιωπή και ένα έργο όμηρος συμφερόντων - Σήμερα μεγάλη διαμαρτυρία στην Πλατεία Ευρώπης

Το ζήτημα του λιμανιού και της μαρίνας Λάρνακας δεν αποτελεί πλέον απλώς ένα ακόμη αναπτυξιακό έργο σε εκκρεμότητα. Έχει μετατραπεί σε σύμβολο πολιτικής ανεπάρκειας, θεσμικής αδράνειας και δημοτικής απουσίας, με το κόστος να το πληρώνει αποκλειστικά η πόλη και οι πολίτες της.

BEST OF TOTHEMAONLINE