Τραγωδία στην άσφαλτο, «ξεψύχησε» ο 23χρονος που έχασε τον έλεγχο του οχήματός του – Φωτογραφία από τη σκηνή

Τραγωδία στην άσφαλτο, «ξεψύχησε» ο 23χρονος που έχασε τον έλεγχο του οχήματός του – Φωτογραφία από τη σκηνή

Νέα τραγωδία σημειώθηκε στην άσφαλτο, με θύμα 23χρονο στην επαρχία Λεμεσού.

Το θανατηφόρο έλαβε χώρα κοντά στις 17:20 στον δρόμο Βάσας Κελλακίου προς Ασγάτα, όταν οδηγός από το Νεπάλ, απώλεσε τον έλεγχο του οχήματός του με αποτέλεσμα να χτυπήσει σε κιγκλιδώματα και έπειτα να καταλήξει σε χωράφι.

Στο σημείο έσπευσε ασθενοφόρο, για να μεταφέρει τον 23χρονο στο Νοσοκομείο Λεμεσού, όπου οι επί καθήκοντι ιατροί διαπίστωσαν τον θάνατό του.

Τα αίτια του τροχαίου διερευνώνται από τις Αρχές, ενώ ο οδηγός δεν έφερε ζώνη ασφαλείας. 

Δείτε φωτογραφία από τη σκηνή

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

ΔΗΣΥ: Σε πορεία εσωκομματικών εκλογών – Οι «ισχυρές» υποψηφιότητες και ο κίνδυνος των εσωτερικών εντάσεων

ΔΗΣΥ: Σε πορεία εσωκομματικών εκλογών – Οι «ισχυρές» υποψηφιότητες και ο κίνδυνος των εσωτερικών εντάσεων

Λίγες ημέρες πριν από την επίσημη διαδικασία υποβολής ενδιαφέροντος για συμμετοχή στα βουλευτικά ψηφοδέλτια του Δημοκρατικού Συναγερμού, το πολιτικό θερμόμετρο στην Πινδάρου ανεβαίνει αισθητά. Η ημερομηνία-ορόσημο της Τρίτης, 9 Σεπτεμβρίου, αναμένεται να αποτελέσει την αφετηρία για έντονες εσωκομματικές διεργασίες, με τις μέχρι στιγμής ενδείξεις να συγκλίνουν στο ότι οι κάλπες, δεν θα αποφευχθούν σε αρκετές επαρχίες.