Τραγωδία στην άσφαλτο, «ξεψύχησε» ο 23χρονος που έχασε τον έλεγχο του οχήματός του – Φωτογραφία από τη σκηνή

Τραγωδία στην άσφαλτο, «ξεψύχησε» ο 23χρονος που έχασε τον έλεγχο του οχήματός του – Φωτογραφία από τη σκηνή

Νέα τραγωδία σημειώθηκε στην άσφαλτο, με θύμα 23χρονο στην επαρχία Λεμεσού.

Το θανατηφόρο έλαβε χώρα κοντά στις 17:20 στον δρόμο Βάσας Κελλακίου προς Ασγάτα, όταν οδηγός από το Νεπάλ, απώλεσε τον έλεγχο του οχήματός του με αποτέλεσμα να χτυπήσει σε κιγκλιδώματα και έπειτα να καταλήξει σε χωράφι.

Στο σημείο έσπευσε ασθενοφόρο, για να μεταφέρει τον 23χρονο στο Νοσοκομείο Λεμεσού, όπου οι επί καθήκοντι ιατροί διαπίστωσαν τον θάνατό του.

Τα αίτια του τροχαίου διερευνώνται από τις Αρχές, ενώ ο οδηγός δεν έφερε ζώνη ασφαλείας. 

Δείτε φωτογραφία από τη σκηνή

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

26 Αυγούστου: Η ώρα της αλήθειας για το Κυπριακό - Τρέχουν για συγκλίσεις- Η Άγκυρα τραβάει το σχοινί

26 Αυγούστου: Η ώρα της αλήθειας για το Κυπριακό - Τρέχουν για συγκλίσεις- Η Άγκυρα τραβάει το σχοινί

Η αντίστροφη μέτρηση για τη συνάντηση του Νίκου Χριστοδουλίδη με τον Τουφάν Ερχιουρμάν στις 26 Αυγούστου έχει αρχίσει. Μόνο που όσο πλησιάζει το ραντεβού, τόσο περισσότερο γίνεται αντιληπτό, ότι το ζητούμενο δεν είναι απλώς να καταγραφούν οι συγκλίσεις, ή να συμφωνηθεί ένα ακόμη πακέτο Μέτρων Οικοδόμησης Εμπιστοσύνης.

BEST OF TOTHEMAONLINE