Χειροπέδες στον 46χρονο οδηγό που παρέσυρε στον θάνατο τον άτυχο Αριστοτέλη

Χειροπέδες στον 46χρονο οδηγό που παρέσυρε στον θάνατο τον άτυχο Αριστοτέλη

Γύρω στις 6.25 χθες το απόγευμα, άντρας ηλικίας 46 ετών, ενώ οδηγούσε το όχημα του στην οδό Πάφου, παρέσυρε και τραυμάτισε θανάσιμα τον Αριστοτέλη Ερωτοκρίτου, 76 ετών από τη Λεμεσό.

Συγκεκριμένα, ενώ ο 46χρονος εξερχόταν από πρατήριο βενζίνης, στην οδό Πάφου, κάτω από συνθήκες που διερευνώνται, φέρεται να παρέσυρε και να τραυμάτισε θανάσιμα τον Ερωτοκρίτου, ο οποίος εκείνη τη στιγμή διασταύρωνε το δρόμο πεζός.

Ο 76χρονος μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο Γενικό Νοσοκομείο Λεμεσού όπου ο επι καθήκοντι ιατρός πιστοποίησε το θάνατο του.

Στον οδηγό του οχήματος διενεργήθηκε έλεγχος αλκοόλης και ναρκοτέστ με μηδενική ένδειξη και στη συνέχεια συνελήφθη βάσει δικαστικού εντάλματος και τέθηκε υπό κράτηση.

Η Τροχαία Λεμεσού συνεχίζει τις εξετάσεις.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Στην Κύπρο οι Αμερικανοί εμπειρογνώμονες – Ξεκινούν άμεσα έρευνα για τη φονική πυρκαγιά

Στην Κύπρο οι Αμερικανοί εμπειρογνώμονες – Ξεκινούν άμεσα έρευνα για τη φονική πυρκαγιά

Στην Κύπρο έφτασαν οι δέκα Αμερικανοί εμπειρογνώμονες που αναλαμβάνουν να αξιολογήσουν τη διαχείριση της φονικής πυρκαγιάς στην ορεινή Λεμεσό, έπειτα από επίσημο αίτημα της Κυπριακής Δημοκρατίας προς την Ουάσινγκτον. Οι ειδικοί αναμένεται να ξεκινήσουν αμέσως το έργο τους, με επίκεντρο την ανασκόπηση των συνθηκών και την ανάλυση των αιτιών της πυρκαγιάς.