Λύθηκε το μυστήριο! Αυτός είναι ο λόγος που τραγουδούν καλά οι Κύπριοι

Λύθηκε το μυστήριο! Αυτός είναι ο λόγος που τραγουδούν καλά οι Κύπριοι

Ξέρετε γιατί τραγουδούν καλά οι Κύπριοι; Την απάντηση έδωσε ο Νικόλας Κωνσταντίνου που διαγωνίστηκε στο σόου.

Ο 23χρονος διαγωνιζόμενος από τη Λευκωσία αγαπάει τα αρχαία ελληνικά και τη μουσική, και συμφωνεί με το ρητό του Ευριπίδη ««Μη ζώην μετ΄ αμουσίας», δηλαδή ότι δεν αξίζει η ζωή χωρίς τη μουσική και τις τέχνες.

Όσο για την έφεση των Κυπρίων στο τραγούδι, την εξηγεί με ένα δικό του ρητό: «Το νερό στις πηγές μας είναι το καλύτερο!».

Η Νάταλι, η κοπέλα του, ήταν παρούσα στο Family Room και είπε στον Ηλία Μπόγδανο ότι πιστεύει πάρα πολύ στο φίλο της και ότι θα πάει στον τελικό.

Με την κιθάρα του, ο Νικόλας Κωνσταντίνου είπε το «Όπου φυσάει ο άνεμος» του Κώστα Τουρνά και κέρδισε ομόφωνα το εισιτήριο για τη φάση των bootcamp. «Τραγούδησες με ψυχή», σχολίασε ο Μιχάλης Κουινέλης. «Είσαι ερωτεύσιμος», του είπε η Μαρίζα Ρίζου.

Δείτε εδώ το βίντεο

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Ο Χριστοδουλίδης ευχαριστεί Τραμπ και Αλ Σίσι – «Αναγνώριση του ρόλου της Κύπρου στη Μέση Ανατολή»

Ο Χριστοδουλίδης ευχαριστεί Τραμπ και Αλ Σίσι – «Αναγνώριση του ρόλου της Κύπρου στη Μέση Ανατολή»

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης εξέφρασε δημόσια τις ευχαριστίες του προς τον Αμερικανό Πρόεδρο Ντόναλντ Τραμπ και τον Πρόεδρο της Αιγύπτου Αμπντέλ Φατάχ αλ Σίσι για την πρόσκληση να παραστεί στην τελετή που θα πραγματοποιηθεί αύριο στην Αίγυπτο, για τη Γάζα.

BEST OF TOTHEMAONLINE