Συνελήφθη για εμπρησμό οικίας 31χρονος στην Επ. Αμμοχώστου

Συνελήφθη για εμπρησμό οικίας 31χρονος στην Επ. Αμμοχώστου

Συνελήφθη αργά χθες βράδυ βάσει δικαστικού εντάλματος και τέθηκε υπό κράτηση άντρας ηλικίας 31 ετών από την επαρχία Αμμοχώστου, για διευκόλυνση των ανακρίσεων σχετικά με διερευνώμενη υπόθεση εμπρησμού οικίας στην επαρχία Αμμοχώστου.

Συγκεκριμένα, το βράδυ της 26ης Μαρτίου, 2022, είχε εκδηλωθεί φωτιά σε οικία στην επαρχία Αμμοχώστου, ιδιοκτησία 50χρονου.

Από τη φωτιά, η οικία καταστράφηκε ολοσχερώς ενώ στο πλαίσιο των εξετάσεων, διαπιστώθηκε ότι αυτή είχε τεθεί κακόβουλα με τη χρήση εύφλεκτης ύλης.

Το ΤΑΕ Αμμοχώστου συνεχίζει τις εξετάσεις.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Ειρήνη στη Γάζα: Οι όμηροι επέστρεψαν, οι υπογραφές έπεσαν, τα ερωτήματα παραμένουν

Ειρήνη στη Γάζα: Οι όμηροι επέστρεψαν, οι υπογραφές έπεσαν, τα ερωτήματα παραμένουν

Η τελευταία πράξη μιας ιστορικής ημέρας γράφτηκε στο Σαρμ Ελ Σέιχ της Αιγύπτου, όπου ο Ντόναλντ Τραμπ και άλλοι 20 ηγέτες, μεταξύ των οποίων και ο Πρόεδρος της Κυπριακής Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, υπέγραψαν το βράδυ της Δευτέρας (13/10) τη συμφωνία για το τέλος του πολέμου μεταξύ Ισραήλ και Χαμάς και την ειρήνη στη Γάζα.