Προσωρινά περιορισμένες υπηρεσίες στο Ταχυδρομικό Γραφείο Λυκαβητού

Προσωρινά περιορισμένες υπηρεσίες στο Ταχυδρομικό Γραφείο Λυκαβητού

Τα Κυπριακά Ταχυδρομεία ανακοινώνουν ότι στο Ταχυδρομικό Γραφείο Λυκαβηττού, από τη Δευτέρα 28/03/2022 και μέχρι νεωτέρας, θα διεξάγεται μόνο παράδοση συστημένης αλληλογραφίας και μικροδεμάτων καθώς και διανομή αλληλογραφίας μέσω των Ιδιωτικών Ταχυδρομικών Θυρίδων.

Τα Κυπριακά Ταχυδρομεία απολογούνται για την ταλαιπωρία, ζητούν την κατανόηση του κοινού και το προτρέπουν όπως επισκέπτεται προσωρινά άλλα Ταχυδρομικά Γραφεία στη Λευκωσία για την εξυπηρέτησή του.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: Προανήγγειλε αξιοποίηση φυσικού αερίου εντός 2027 - Προτεραιότητα για προσέλκυση επενδύσεων από Ινδία, ΗΠΑ και Καζακστάν

ΠτΔ: Προανήγγειλε αξιοποίηση φυσικού αερίου εντός 2027 - Προτεραιότητα για προσέλκυση επενδύσεων από Ινδία, ΗΠΑ και Καζακστάν

Στο ενεργειακό κόστος ως βασική πρόκληση για την Κυβέρνηση, στις προσπάθειες αξιοποίησης του φυσικού αερίου, καθώς και στις διεθνείς επαφές για προώθηση της Κύπρου ως επενδυτικού προορισμού, αναφέρθηκε τη Μ.Τετάρτη ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης, στο πλαίσιο συζήτησης στρογγυλής τραπέζης με εκπροσώπους του επιχειρηματικού κόσμου στο 16ο Nicosia Economic Congress, σημειώνοντας ότι θα γίνουν συζητήσεις με την ΕΝΙ και την TOTAL ούτως ώστε πριν το τέλος Απριλίου να υπάρξει συμφωνία για αξιοποίηση του κυπριακού φυσικού αερίου εντός του 2027.

BEST OF TOTHEMAONLINE