ΠΡΟΣΟΧΗ: Εξακολουθεί να τον ψάχνει η Αστυνομία - Δείτε φωτογραφία

ΠΡΟΣΟΧΗ: Εξακολουθεί να τον ψάχνει η Αστυνομία - Δείτε φωτογραφία

Η Αστυνομία εξακολουθεί να αναζητεί το πιο κάτω πρόσωπο, για διευκόλυνση των ανακρίσεων, σχετικά με διερευνώμενες υποθέσεις κλοπών, που διαπράχθηκαν μεταξύ των ημερομηνιών 3/11/2020-23/7/2021, στις επαρχίες Λευκωσίας, Λάρνακας και Πάφου.

Παρακαλείται οποιοσδήποτε γνωρίζει οτιδήποτε που μπορεί να βοηθήσει στον εντοπισμό του, να επικοινωνήσει με το ΤΑΕ Λευκωσίας στο τηλέφωνο 22802222 ή με τον πλησιέστερο Αστυνομικό Σταθμό, ή με τη Γραμμή Επικοινωνίας του Πολίτη στον αριθμό 1460.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Η «προετοιμασία» ως άλλοθι - O Έρχιουρμάν επαναφέρει από το παράθυρο την κυριαρχική ισότητα

Κυπριακό: Η «προετοιμασία» ως άλλοθι - O Έρχιουρμάν επαναφέρει από το παράθυρο την κυριαρχική ισότητα

Με έναν λόγο προσεκτικά δομημένο, θεσμικά «ήπιο» αλλά πολιτικά αποκαλυπτικό, ο κατοχικός ηγέτης Τουφάν Ερχιουρμάν επέλεξε, στην ανασκόπηση των πρώτων εκατό ημερών της «θητείας» του, να επαναφέρει στο προσκήνιο τον πυρήνα της τουρκικής θέσης στο Κυπριακό: την απαίτηση για κυριαρχική ισότητα, έστω κι αν αυτή παρουσιάζεται με διαφορετικό λεξιλόγιο.

BEST OF TOTHEMAONLINE