Ρόδος: Άρπαξαν 80 κότες, χήνες και γαλοπούλες από κοτέτσι

Ρόδος: Άρπαξαν 80 κότες, χήνες και γαλοπούλες από κοτέτσι

Θεωρείται βέβαιο ότι φόρτωσαν τη λεία τους σε φορτηγό κι ότι πρέπει να ήταν αρκετοί για να κλέψουν τόσο πολλά πουλερικά.

Οργανωμένοι και... αθόρυβοι φαίνεται πως ήταν οι άγνωστοι κλεφτοκοτάδες που εισέβαλαν σε ένα κοτέτσι στην περιοχή της Σαλάκου στη Ρόδο και το άδειασαν αρπάζοντας δεκάδες πουλερικά, πολλά από τα οποία ήταν μεγαλόσωμα, χωρίς κανείς να τους πάρει είδηση.

Ούτε λίγο ούτε πολύ, οι δράστες κατάφεραν να "σηκώσουν" 70 κότες, πέντε χήνες και πέντε γαλοπούλες χωρίς να κάνουν τον παραμικρό θόρυβο! Θεωρείται βέβαιο ότι φόρτωσαν τη λεία τους σε φορτηγό κι ότι πρέπει να ήταν αρκετοί για να κλέψουν τόσο πολλά πουλερικά. Η ζωοκλοπή καταγγέλθηκε στον αστυνομικό σταθμό της περιοχής που διενεργεί έρευνες για τον εντοπισμό των δραστών.

Σήκωσε μεταλλικούς πασσάλους από οικόπεδο

Χωρίς να διαθέτει άδεια ικανότητας οδήγησης κυκλοφορούσε στην εθνική οδό Δράμας – Καβάλας με ένα Ι.Χ. αυτοκίνητο ένας Έλληνας, ο οποίος ακινητοποιήθηκε από αστυνομικούς της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. που υποπτεύθηκαν ότι κάτι έκρυβε όταν είδαν να εξέχουν από το όχημα 70 μεταλλικοί πάσσαλοι περίφραξης. Αφού τον συνέλαβαν για παράβαση του Κ.Ο.Κ., διαπίστωσαν ότι είχε κλέψει τους πασσάλους από ένα οικόπεδο σε οικισμό της Δράμας και τον προσήγαν στο αστυνομικό τμήμα Δοξάτου για προανάκριση.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ πριν τη συνάντηση με Έρχιουρμαν: Ειλικρινά ευελπιστώ να υπάρξουν θετικά αποτελέσματα

ΠτΔ πριν τη συνάντηση με Έρχιουρμαν: Ειλικρινά ευελπιστώ να υπάρξουν θετικά αποτελέσματα

Tην ελπίδα να υπάρξουν θετικά αποτελέσματα από τη σημερινή συνάντηση με τον Τουρκοκύπριο ηγέτη, Τουφάν Έρχιουρμαν, εξέφρασε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, λίγο πριν αναχωρήσει για το τετ-α-τετ στην προστατευμένη από τα Ηνωμένα Έθνη περιοχή του αεροδρομίου Λευκωσίας.

BEST OF TOTHEMAONLINE