Δύο αδέρφια προσπάθησαν να περάσουν από τα κατεχόμενα στις ελεύθερες περιοχές με πλαστές ταυτότητες

Δύο αδέρφια προσπάθησαν να περάσουν από τα κατεχόμενα στις ελεύθερες περιοχές με πλαστές ταυτότητες

Δύο αδέρφια, οι Γκαλίπ και Σουαϊπ Άκκαγια συνελήφθησαν και οδηγήθηκαν ενώπιον «δικαστηρίου» στα κατεχόμενα γιατί προσπάθησαν να περάσουν στις ελεύθερες περιοχές με ψεύτικες ταυτότητες Βελγίου, τις οποίες έβγαλαν στην Τουρκία έναντι του ποσού των 3000 ευρώ.

Σύμφωνα με την ιστοσελίδα Κίπρις ποστασί, οι δύο έφτασαν από την Τουρκία στο ψευδοκράτος ως τουρίστες. Η κατοχή των πλαστών βελγικών ταυτοτήτων διαπιστώθηκε όταν το πρωί της 27ης Μαρτίου, χθες Κυριακή, προσπάθησαν να περάσουν στις ελεύθερες περιοχές από το οδόφραγμα του Αγίου Δομετίου.

Τα δύο αδέρφια, 44 και 52 ετών, τέθηκαν υπό τριήμερη κράτηση για κατοχή και διακίνηση πλαστών εγγράφων.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Στα αποκαΐδια της κρίσης: Φωτιές, ευθύνες και ένας ανασχηματισμός, τον Σεπτέμβρη - Ποιοι υπουργοί «βλέπουν» την έξοδο

Στα αποκαΐδια της κρίσης: Φωτιές, ευθύνες και ένας ανασχηματισμός, τον Σεπτέμβρη - Ποιοι υπουργοί «βλέπουν» την έξοδο

Με τις φλόγες να έχουν αφήσει πίσω τους δύο νεκρούς, δεκάδες κατεστραμμένα σπίτια και επιχειρήσεις σε κοινότητες στην ορεινή Λεμεσό, η κυβέρνηση Χριστοδουλίδη δεν καλείται πλέον μόνο να διαχειριστεί τις συνέπειες μιας φυσικής καταστροφής, αλλά και τις πολιτικές αναταράξεις που πυροδοτούνται μέρα με τη μέρα.

BEST OF TOTHEMAONLINE