ΔΙΕΘΝΗ

ΗΠΑ: Ο απόλυτος χαμός σε αυτοκινητόδρομο - Τρεις νεκροί σε καραμπόλα 50 οχημάτων λόγω χιονοθύελλας - Δείτε βίντεο

ΗΠΑ: Ο απόλυτος χαμός σε αυτοκινητόδρομο - Τρεις νεκροί σε καραμπόλα 50 οχημάτων λόγω χιονοθύελλας - Δείτε βίντεο

Τρομακτικές είναι οι εικόνες που δημιουργήθηκαν σε έναν αυτοκινητόδρομο στις ΗΠΑ, όταν εξαιτίας χιονοθύελλας συνέβη καραμπόλα ανάμεσα σε τουλάχιστον 50 οχήματα.

Από το «ντόμινο» ατυχημάτων τρεις άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους και τουλάχιστον 20 ακόμα τραυματίστηκαν στην κομητεία της Πενσυλβάνια στις ΗΠΑ.

Το δυστύχημα συνέβη χθες στη βορειοανατολική Πενσυλβάνια γύρω στις 10:30 π.μ. (τοπική ώρα) λόγω της χαμηλής ορατότητας από χιονοθύελλα που έπλητε την περιοχή.

Σε βίντεο που δημοσιεύτηκαν στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης φαίνεται το ντόμινο των σφοδρών συγκρούσεων με οχήματα να γλιστρούν και να καταλήγουν εκτός δρόμου και νταλίκες με άγνωστο φορτίο να πιάνουν φωτιά.

Σε ένα βίντεο από κάμερα στο ταμπλό οχήματος εμφανίζεται ξαφνικά να ορθώνεται στον ορίζοντα ένα «τείχος» από σταματήμενα ΙΧ και τουλάχιστον ένα άτομο να πηδά έξω για να γλιτώσει.

 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Δημοτικές Εκλογές: Σήμερα η υποβολή υποψηφιοτήτων για  Δημάρχους, Αντιδημάρχους και Δημοτικούς Συμβούλους

Δημοτικές Εκλογές: Σήμερα η υποβολή υποψηφιοτήτων για Δημάρχους, Αντιδημάρχους και Δημοτικούς Συμβούλους

Πραγματοποιείται σήμερα Πέμπτη 25 Απριλίου, η υποβολή υποψηφιοτήτων για τις εκλογές ανάδειξης Προέδρων Επαρχιακών Οργανισμών Αυτοδιοίκησης, Δημάρχων, Αντιδημάρχων, Δημοτικών Συμβούλων και Μελών Σχολικών Εφορειών.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top