Κρήτη: Viral η φάρσα εγγονού στη γιαγιά του ότι έχει κορωνοϊό - Έγινε έξαλλη

Κρήτη: Viral η φάρσα εγγονού στη γιαγιά του ότι έχει κορωνοϊό - Έγινε έξαλλη

Όχι μόνο δεν έφευγε από το σπίτι, αλλά φώναζε και τον παππού να παίξουν χαρτιά - Δείτε το βίντεο.


Viral έχει γίνει ένα βίντεο με πρωταγωνίστρια μια γιαγιά από την Κρήτη που αντιδρά όταν ο εγγονός της, της κάνει πλάκα ότι έχει κορωνοϊό.

Ο νεαρός που βιντεοσκοπεί το περιστατικό και αργότερα το ανέβασε στο TikTok, πήγε στο σπίτι της γιαγιάς του χωρίς να φοράει μάσκα.

Εκεί της ανακοινώνει ότι έχει 39 πυρετό και είναι θετικός στον κορωνοϊό. Η γιαγιά έντρομη αρχίζει να του λέει να πάει σπίτι του σε έντονο τόνο. Μάλιστα όταν εκείνος της λέει ότι θα φωνάξει τον παππού για να παίξουν χαρτιά, η γιαγιά ξεσπάει, με την κάμερα που έχει τοποθετήσει ο μικρός να καταγράφει τα πάντα.

«Πήγαινε μωρέ στο σπίτι σου, άμα αρρωστήσουμε εμείς θα πεθάνουμε» ακούγεται να λέει η γιαγιά. Ο νεαρός συνεχίζει για λίγα δευτερόλεπτα ακόμα και στο τέλος τον βλέπουμε να σηκώνεται και να κλείνει την κάμερα.

 

 

@manosgalanakis93 🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣#γιαεσας #γιαγια #σαγαπω ♬ πρωτότυπος ήχος - Manos Galanakis

Πηγή: protothema.gr

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Χριστοδουλίδης και Έρχιουρμαν στο Δικοινοτικό Φεστιβάλ Ειρήνης - «Μήνυμα ειρήνης και συνύπαρξης» - Δείτε φωτογραφίες

Χριστοδουλίδης και Έρχιουρμαν στο Δικοινοτικό Φεστιβάλ Ειρήνης - «Μήνυμα ειρήνης και συνύπαρξης» - Δείτε φωτογραφίες

Σε εξέλιξη βρίσκεται από τις 19:00 το 6ο Δικοινοτικό Φεστιβάλ Ειρήνης στην Πύλα, με την παρουσία του Προέδρου της Δημοκρατίας, Νίκου Χριστοδουλίδη, και του Τουρκοκύπριου ηγέτη, Τουφάν Ερχιουρμάν. Η κοινή τους παρουσία στο φεστιβάλ είχε συμφωνηθεί κατά την τελευταία συνάντησή τους.

BEST OF TOTHEMAONLINE