Συγκινεί 7χρονη στην Ουκρανία: Έσπασε τον κουμπαρά της για να αγοράσει αλεξίσφαιρο γιλέκο για έναν στρατιώτη  

Συγκινεί 7χρονη στην Ουκρανία: Έσπασε τον κουμπαρά της για να αγοράσει αλεξίσφαιρο γιλέκο για έναν στρατιώτη   

Όταν ένα επτάχρονο κορίτσι στην Ουκρανία άδειασε τον κουμπαρά του, δεν το έκανε για να αγοράσει κάτι για τον εαυτό του, αλλά για να πληρώσει το αλεξίσφαιρο γιλέκο για έναν στρατιώτη.

Η μικρή από την πόλη Κροπινίτσκι της κεντρικής Ουκρανίας είχε μαζέψει σχεδόν όσα χρειάζονται για την αγορά ενός smartphone όταν ξεκίνησε η ρωσική εισβολή στην πατρίδα της, σύμφωνα με χθεσινό ρεπορτάζ του ουκρανικού τηλεοπτικού δικτύου 1+1.

Τότε πρότεινε στην μητέρα της να χρησιμοποιήσει τις αποταμιεύσεις της για να βοηθήσει τους ουκρανούς στρατιώτες.

«Απλώς αποφάσισα να δώσω τα χρήματά μου για να τελειώσει γρήγορα ο πόλεμος», είπε η μικρή.

Οι αποταμιεύσεις της δεν έφταναν για να αγοράσει το αλεξίσφαιρο γιλέκο και έτσι πούλησε λουλούδια και ζωγραφιές στον δρόμο.

 

Μέλη της εθελοντικής οργάνωσης για την οποία αγόρασε τελικά το γιλέκο λέγεται ότι συγκινήθηκαν τόσο πολύ από την πρωτοβουλία της ώστε να ικανοποιήσουν το όνειρό της και να της κάνουν δώρο ένα iPhone.

Πηγή: in.gr

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

«Ανταλλάζουν» συνεχώς πυραυλικές επιθέσεις Ισραήλ-Ιράν - Σε αναμμένα κάρβουνα όλοι εν αναμονή της απόφασης Ντραπ

«Ανταλλάζουν» συνεχώς πυραυλικές επιθέσεις Ισραήλ-Ιράν - Σε αναμμένα κάρβουνα όλοι εν αναμονή της απόφασης Ντραπ

Πυραυλικές επιθέσεις και στο Ιράν και στο Ισραήλ. Αναμένεται η απόφαση για εμπλοκή των ΗΠΑ στον πόλεμο μετά την έκτακτη σύσκεψη που συγκάλεσε ο Τραμπ.

BEST OF TOTHEMAONLINE