Νεκρά παιδιά στην Πάτρα: «Ο πατέρας πήρε μέρος στις οντισιόν του X Factor – Τι μου έκανε εντύπωση»

Νεκρά παιδιά στην Πάτρα: «Ο πατέρας πήρε μέρος στις οντισιόν του X Factor – Τι μου έκανε εντύπωση»

Αίσθηση προκαλεί η μαρτυρία για τον πατέρα των τριών κοριτσιών από την Πάτρα που πέθαναν πρόωρα και αναπάντεχα…

Μια απίστευτη πληροφορία μετέδωσε ο ΑΝΤ1 και η εκπομπή «Το Πρωινό» σχετικά με την υπόθεση για τα αδικοχαμένα παιδιά από την Πάτρα. Σύμφωνα με μαρτυρία που προβλήθηκε στην εκπομπή, ο 30χρονος πατέρας, δύο μήνες πριν από τον θάνατο της Τζωρτζίνας είχε πάρει μέρος στις οντισιόν του X Factor.

Συγκεκριμένα, η μαρτυρία αναφέρει: «Είχα δηλώσει συμμετοχή για το X Factor. Μου ζήτησαν να βρίσκομαι την Πέμπτη 4 Νοεμβρίου στο θέατρο Χυτήριο στις 12:00 το μεσημέρι. Ήμασταν αρκετά άτομα έξω, δεν μπαίναμε μέσα με τη σειρά που είχαμε φτάσει στο χώρο. Ανάμεσα σε αυτούς που ήμασταν έξω, ήταν και ο Μάνος, ο πατέρας των τριών παιδιών από Πάτρα.

Είμαι απόλυτα σίγουρος ότι ήταν αυτός. Τον θυμάμαι πολύ καλά. Μπορώ να σας πω και τι φορούσε γιατί μου έκανε εντύπωση. Ο πολύ μεγάλος ξύλινος Σταυρός που φορούσε. Μαύρο μπλουζάκι κι άσπρη ζακέτα με κουκούλα. Τον άκουσα να λέει ότι ήρθε από Πάτρα, Μας είπε ότι ήταν οδηγός νταλίκα, δεν είπαμε πολλά. Ήταν χαμογελαστός και μάλιστα ο λιγότερο αγχωμένος από όλους μας».

Πηγή: newsit.gr

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: Ο Γκουτέρες διαβεβαίωσε ότι θα εργάζεται για πρόοδο στο Κυπριακό μέχρι την τελευταία μέρα της θητείας του

ΠτΔ: Ο Γκουτέρες διαβεβαίωσε ότι θα εργάζεται για πρόοδο στο Κυπριακό μέχρι την τελευταία μέρα της θητείας του

Ο ΓΓ του ΟΗΕ ανέφερε ότι μέχρι και την τελευταία μέρα της θητείας του θα συνεχίζει να εργάζεται για επανέναρξη των συνομιλιών, σημείωσε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης. Μιλώντας την Παρασκευή σε εκδήλωση της κυπριακής ομογένειας, στη Νέα Υόρκη, ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης αναφέρθηκε στη συνάντηση με τον ΓΓ του ΟΗΕ Αντόνιο Γκουτέρες, όπου, όπως είπε, παρουσίασε νέες ιδέες που αφορούν την ουσία, τη μεθοδολογία, τα ΜΟΕ που θα μπορούσαν να ανοίξουν τον δρόμο για επανέναρξη των διαπραγματεύσεων, όμως σημείωσε ότι «η τουρκική πλευρά απάντησε αρνητικά».

BEST OF TOTHEMAONLINE