Μεγάλη φωτιά στη Σάμο: Στο σημείο δύο αεροσκάφη και 11 οχήματα

Μεγάλη φωτιά στη Σάμο:  Στο σημείο δύο αεροσκάφη και 11 οχήματα

Φωτιά έχει ξεσπάσει σε δασική έκταση στη Σάμο, κοντά στη Μονή Βροντά.

Στην κατάσβεσή της πυρκαγιάς συμμετέχουν 33 πυροσβέστες, μία ομάδα πεζοπόρου τμήματος, 11 οχήματα και από αέρος δύο αεροσκάφη, ενώ συνδράμουν και υδροφόρες του δήμου.

Σύμφωνα με πληροφορίες του in.gr, η φωτιά βρίσκεται λίγο πριν το χωριό Βουρλιώτες και για προληπτικούς λόγους η Πυροσβεστική ζήτησε την εκκένωσή του.

Πάντως το τοπικό μέσο samosvoice.gr επισημαίνει πως το Μοναστήρι δεν κινδυνεύει προς το παρόν.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΔΗΣΥ: Η «προδοσία» άνοιξε τον ασκό του Αιόλου-Το δείπνο, η Αννίτα, ο Αβέρωφ και η κάλπη της 14ης Νοεμβρίου

ΔΗΣΥ: Η «προδοσία» άνοιξε τον ασκό του Αιόλου-Το δείπνο, η Αννίτα, ο Αβέρωφ και η κάλπη της 14ης Νοεμβρίου

Στον Δημοκρατικό Συναγερμό, το θερμόμετρο ανεβαίνει επικίνδυνα. Η απόφαση του Αβέρωφ Νεοφύτου, να εξαγγείλει την υποψηφιότητά του για τις Προεδρικές του 2028, οι βαριές αναφορές του περί «προδοσίας», το παρασκήνιο μιας συνάντησης σε ψαροταβέρνα της Λευκωσίας, η άμεση απάντηση της Αννίτας Δημητρίου και η παρέμβαση του Νίκου Αναστασιάδη, συνθέτουν ένα σκηνικό, που κάθε άλλο παρά θυμίζει, μια απλή εσωκομματική διαδικασία.

BEST OF TOTHEMAONLINE