Μεγάλη φωτιά στη Σάμο: Στο σημείο δύο αεροσκάφη και 11 οχήματα

Μεγάλη φωτιά στη Σάμο:  Στο σημείο δύο αεροσκάφη και 11 οχήματα

Φωτιά έχει ξεσπάσει σε δασική έκταση στη Σάμο, κοντά στη Μονή Βροντά.

Στην κατάσβεσή της πυρκαγιάς συμμετέχουν 33 πυροσβέστες, μία ομάδα πεζοπόρου τμήματος, 11 οχήματα και από αέρος δύο αεροσκάφη, ενώ συνδράμουν και υδροφόρες του δήμου.

Σύμφωνα με πληροφορίες του in.gr, η φωτιά βρίσκεται λίγο πριν το χωριό Βουρλιώτες και για προληπτικούς λόγους η Πυροσβεστική ζήτησε την εκκένωσή του.

Πάντως το τοπικό μέσο samosvoice.gr επισημαίνει πως το Μοναστήρι δεν κινδυνεύει προς το παρόν.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Η ώρα των καθαρών θέσεων πριν από το τεστ Γκουτέρες-Ανάμεσα στις κόκκινες γραμμές και το παράθυρο της διπλωματίας

Κυπριακό: Η ώρα των καθαρών θέσεων πριν από το τεστ Γκουτέρες-Ανάμεσα στις κόκκινες γραμμές και το παράθυρο της διπλωματίας

Το Κυπριακό βρίσκεται ξανά μπροστά σε μια κρίσιμη καμπή. Όχι μόνο λόγω της επικείμενης παρουσίας του Γενικού Γραμματέα των Ηνωμένων Εθνών στην Κύπρο, αλλά κυρίως επειδή πίσω από τη νέα διπλωματική κινητικότητα διαμορφώνεται μια συζήτηση για το περιεχόμενο, τη μορφή και τα όρια μιας ενδεχόμενης νέας προσπάθειας επίλυσης.

BEST OF TOTHEMAONLINE