Μεγάλη φωτιά στη Σάμο: Στο σημείο δύο αεροσκάφη και 11 οχήματα

Μεγάλη φωτιά στη Σάμο:  Στο σημείο δύο αεροσκάφη και 11 οχήματα

Φωτιά έχει ξεσπάσει σε δασική έκταση στη Σάμο, κοντά στη Μονή Βροντά.

Στην κατάσβεσή της πυρκαγιάς συμμετέχουν 33 πυροσβέστες, μία ομάδα πεζοπόρου τμήματος, 11 οχήματα και από αέρος δύο αεροσκάφη, ενώ συνδράμουν και υδροφόρες του δήμου.

Σύμφωνα με πληροφορίες του in.gr, η φωτιά βρίσκεται λίγο πριν το χωριό Βουρλιώτες και για προληπτικούς λόγους η Πυροσβεστική ζήτησε την εκκένωσή του.

Πάντως το τοπικό μέσο samosvoice.gr επισημαίνει πως το Μοναστήρι δεν κινδυνεύει προς το παρόν.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Νέα Υόρκη: Η ώρα των απαντήσεων για το Κυπριακό - Χριστοδουλίδης, Γκουτέρες και Ολγκίν στο επίκεντρο των κρίσιμων επαφών

Νέα Υόρκη: Η ώρα των απαντήσεων για το Κυπριακό - Χριστοδουλίδης, Γκουτέρες και Ολγκίν στο επίκεντρο των κρίσιμων επαφών

Στη Νέα Υόρκη μεταφέρεται τις επόμενες ημέρες ένα σημαντικό μέρος της διπλωματικής προσπάθειας για το Κυπριακό, με τις επαφές γύρω από τη Γενική Συνέλευση των Ηνωμένων Εθνών να δημιουργούν ένα νέο σκηνικό διαβουλεύσεων. Στο επίκεντρο, βρίσκονται οι συναντήσεις του Προέδρου της Δημοκρατίας Νίκου Χριστοδουλίδη, με τον Γενικό Γραμματέα του ΟΗΕ και την προσωπική απεσταλμένη του για το Κυπριακό, Μαρία Άνχελα Ολγκίν.

BEST OF TOTHEMAONLINE