Σύλληψη 27χρονου: Τον σταμάτησαν για έλεγχο και βρήκαν δεκάδες πλαστές πιστωτικές κάρτες

Σύλληψη 27χρονου: Τον σταμάτησαν για έλεγχο και βρήκαν δεκάδες πλαστές πιστωτικές κάρτες

Στο πλαίσιο τροχονομικών ελέγχων, μέλη της Αστυνομίας ανέκοψαν αυτοκίνητο σε δρόμο στην Αγλαντζιά για έλεγχο.

Όπως φάνηκε από τις εξετάσεις, οδηγός του οχήματος ήταν 27χρονος ο οποίος παρουσίασε άδεια οδήγησης τρίτης χώρας η οποία εκ πρώτης όψεως φαίνεται να είναι πλαστή. Από περαιτέρω έρευνα, εντοπίστηκαν στην κατοχή του 27χρονου 16 συνολικά πιστωτικές κάρτες, οι οποίες φαίνονται να ανήκουν σε άλλα πρόσωπα.

Επίσης όπως διαπιστώθηκε, ο 27χρονος οδηγούσε το όχημα με στερημένη άδεια οδήγησης, χωρίς πιστοποιητικό ασφάλειας και χωρίς άδεια κυκλοφορίας.

Ακολούθως, αυτός τέθηκε υπό κράτηση ενώ ο Αστυνομικός Σταθμός Ομορφίτας συνεχίζει τις εξετάσεις.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Προεδρικό: Σεβαστό το αποτέλεσμα των εκλογών – Συνεχίζεται η συνεργασία με ΕΔΕΚ και ΔΗΠΑ εκτός Βουλής

Προεδρικό: Σεβαστό το αποτέλεσμα των εκλογών – Συνεχίζεται η συνεργασία με ΕΔΕΚ και ΔΗΠΑ εκτός Βουλής

Η Κυβέρνηση θα έχει συνεργασία σε όλα τα επίπεδα και με όλα τα κόμματα, όπου μπορούν και συμπίπτουν σε θέματα του προγράμματός της, δήλωσε την Τρίτη στο ΚΥΠΕ ο Διευθυντής του Γραφείου Τύπου του Προέδρου της Δημοκρατίας, Βίκτωρας Παπαδόπουλος, προσθέτοντας ότι ο κυπριακός λαός φάνηκε στη συντριπτική του πλειοψηφία να εγκρίνει την ιδεολογικοπολιτική κατεύθυνση της Κυβέρνησης.

BEST OF TOTHEMAONLINE