Σύλληψη 27χρονου: Τον σταμάτησαν για έλεγχο και βρήκαν δεκάδες πλαστές πιστωτικές κάρτες

Σύλληψη 27χρονου: Τον σταμάτησαν για έλεγχο και βρήκαν δεκάδες πλαστές πιστωτικές κάρτες

Στο πλαίσιο τροχονομικών ελέγχων, μέλη της Αστυνομίας ανέκοψαν αυτοκίνητο σε δρόμο στην Αγλαντζιά για έλεγχο.

Όπως φάνηκε από τις εξετάσεις, οδηγός του οχήματος ήταν 27χρονος ο οποίος παρουσίασε άδεια οδήγησης τρίτης χώρας η οποία εκ πρώτης όψεως φαίνεται να είναι πλαστή. Από περαιτέρω έρευνα, εντοπίστηκαν στην κατοχή του 27χρονου 16 συνολικά πιστωτικές κάρτες, οι οποίες φαίνονται να ανήκουν σε άλλα πρόσωπα.

Επίσης όπως διαπιστώθηκε, ο 27χρονος οδηγούσε το όχημα με στερημένη άδεια οδήγησης, χωρίς πιστοποιητικό ασφάλειας και χωρίς άδεια κυκλοφορίας.

Ακολούθως, αυτός τέθηκε υπό κράτηση ενώ ο Αστυνομικός Σταθμός Ομορφίτας συνεχίζει τις εξετάσεις.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Συνέντευξη ΠτΔ σε τ/κ ΜΜΕ: «Πιστεύω ότι και ο κ. Έρχιουρμαν θέλει πράγματι λύση»

Συνέντευξη ΠτΔ σε τ/κ ΜΜΕ: «Πιστεύω ότι και ο κ. Έρχιουρμαν θέλει πράγματι λύση»

Την πεποίθηση ότι μαζί με τον Τουρκοκύπριο ηγέτη Τουφάν Έρχιουρμαν μπορούν να «γράψουν ιστορία», εξέφρασε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης μιλώντας στη «Γενί Ντουζέν», στην πρώτη του συνέντευξη σε τουρκοκυπριακό μέσο μετά από τρία χρόνια, σημειώνοντας παράλληλα ότι «ως Ελληνοκύπριοι δεν έχουμε Σχέδιο Β. Η μόνη δυνατή λύση είναι η επανένωση της Κύπρου. Το υφιστάμενο στάτους κβο δεν επιτρέπει στη χώρα μας να αξιοποιήσει πλήρως τις δυνατότητές της».

BEST OF TOTHEMAONLINE