Σύλληψη 27χρονου: Τον σταμάτησαν για έλεγχο και βρήκαν δεκάδες πλαστές πιστωτικές κάρτες

Σύλληψη 27χρονου: Τον σταμάτησαν για έλεγχο και βρήκαν δεκάδες πλαστές πιστωτικές κάρτες

Στο πλαίσιο τροχονομικών ελέγχων, μέλη της Αστυνομίας ανέκοψαν αυτοκίνητο σε δρόμο στην Αγλαντζιά για έλεγχο.

Όπως φάνηκε από τις εξετάσεις, οδηγός του οχήματος ήταν 27χρονος ο οποίος παρουσίασε άδεια οδήγησης τρίτης χώρας η οποία εκ πρώτης όψεως φαίνεται να είναι πλαστή. Από περαιτέρω έρευνα, εντοπίστηκαν στην κατοχή του 27χρονου 16 συνολικά πιστωτικές κάρτες, οι οποίες φαίνονται να ανήκουν σε άλλα πρόσωπα.

Επίσης όπως διαπιστώθηκε, ο 27χρονος οδηγούσε το όχημα με στερημένη άδεια οδήγησης, χωρίς πιστοποιητικό ασφάλειας και χωρίς άδεια κυκλοφορίας.

Ακολούθως, αυτός τέθηκε υπό κράτηση ενώ ο Αστυνομικός Σταθμός Ομορφίτας συνεχίζει τις εξετάσεις.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Από το «Κράτος Μαφία» στις Προεδρικές Εκλογές του 2028- Η ώρα του Αναστασιάδη και ο πόλεμος ΔΗΣΥ-ΑΚΕΛ που μόλις άρχισε

Από το «Κράτος Μαφία» στις Προεδρικές Εκλογές του 2028- Η ώρα του Αναστασιάδη και ο πόλεμος ΔΗΣΥ-ΑΚΕΛ που μόλις άρχισε

Η δημοσιογραφική διάσκεψη που θα παραχωρήσει σήμερα στις 11.00 ο τέως Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Αναστασιάδης, αναμένεται να αποτελέσει ένα από τα σημαντικότερα πολιτικά γεγονότα των τελευταίων μηνών. Όχι μόνο επειδή θα επιχειρήσει να απαντήσει στα όσα καταγράφονται στο πόρισμα της Αρχής κατά της Διαφθοράς για το βιβλίο «Κράτος Μαφία», αλλά και επειδή η συζήτηση που έχει ανοίξει, ξεπερνά κατά πολύ το πρόσωπό του.

BEST OF TOTHEMAONLINE