Σύλληψη 27χρονου: Τον σταμάτησαν για έλεγχο και βρήκαν δεκάδες πλαστές πιστωτικές κάρτες

Σύλληψη 27χρονου: Τον σταμάτησαν για έλεγχο και βρήκαν δεκάδες πλαστές πιστωτικές κάρτες

Στο πλαίσιο τροχονομικών ελέγχων, μέλη της Αστυνομίας ανέκοψαν αυτοκίνητο σε δρόμο στην Αγλαντζιά για έλεγχο.

Όπως φάνηκε από τις εξετάσεις, οδηγός του οχήματος ήταν 27χρονος ο οποίος παρουσίασε άδεια οδήγησης τρίτης χώρας η οποία εκ πρώτης όψεως φαίνεται να είναι πλαστή. Από περαιτέρω έρευνα, εντοπίστηκαν στην κατοχή του 27χρονου 16 συνολικά πιστωτικές κάρτες, οι οποίες φαίνονται να ανήκουν σε άλλα πρόσωπα.

Επίσης όπως διαπιστώθηκε, ο 27χρονος οδηγούσε το όχημα με στερημένη άδεια οδήγησης, χωρίς πιστοποιητικό ασφάλειας και χωρίς άδεια κυκλοφορίας.

Ακολούθως, αυτός τέθηκε υπό κράτηση ενώ ο Αστυνομικός Σταθμός Ομορφίτας συνεχίζει τις εξετάσεις.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: Τέλεσε τα εγκαίνια του Συντονιστικού Κέντρου της Πυροσβεστικής - «Ουσιαστική επένδυση στην ασφάλεια των πολιτών»

ΠτΔ: Τέλεσε τα εγκαίνια του Συντονιστικού Κέντρου της Πυροσβεστικής - «Ουσιαστική επένδυση στην ασφάλεια των πολιτών»

Στη λειτουργία του Συντονιστικού Κέντρου Επιχειρήσεων εντός της ερχόμενης εβδομάδας στοχεύει η Πυροσβεστική Υπηρεσία, όπως αναφέρθηκε στον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Νίκο Χριστοδουλίδη, κατά την ξενάγησή του στις εγκαταστάσεις του ΕΣΚΥΠΥ, στο Αρχηγείο της Πυροσβεστικής, στη Λακατάμια την Τρίτη, μετά την τέλεση των εγκαινίων του.

BEST OF TOTHEMAONLINE