LIFESTYLE

Χάσατε τον τελικό του «The Voice»; Αυτός είναι ο νικητής

Χάσατε τον τελικό του «The Voice»; Αυτός είναι ο νικητής

Μετά από έναν τηλεοπτικό μαραθώνιο, (ο τελικός ξεκίνησε στις εννιά και ολοκληρώθηκε στις δύο), ο παρουσιαστής του «The Voice 2» Γιώργος Λιάγκας ανακοίνωσε πως νικητής του επιτυχημένου talent show είναι από την ομάδα του Αντώνη Ρέμου.

Πρόκειται για τον Κώστα Αγέρη. Τη δεύτερη θέση κατέκτησε η αυτοδίδακτη  Άννα Βιλανίδη, με τη μελωδική φωνή από την Κύπρο, η οποία άνηκε στην ομάδα της Δέσποινας Βανδή.  Ο νεαρός Πόντιος κέρδισε τη συμπάθεια και τις πολυπόθητες ψήφους του κοινού. 

Δείτε τη στιγμή της ανακοίνωσης:

video platformvideo managementvideo solutionsvideo player

 Η στιγμή του τραγουδιού του Κώστα Αγέρη:

Η Άννα Βιλανίδη, που έχασε κυριολεκτικά τη νίκη μέσα από τα χέρια της, εντυπωσίασε με την εμφάνισή της. Η παίκτρια στη δεύτερη εμφάνιση της, ερμήνευσε το τραγούδι που την βοήθησε να μπει στο σόου. Για μια ακόμα φορά έκανε την coach της περήφανη που δεν «χόρταινε» να την ακούει. Δείτε την εμφάνισή της:

Πριν το τελικό αποτέλεσμα του «The voice 2» σταδιακά ανακοινώθηκαν οι παίκτες που αποχώρησαν. 

Από την τετράδα έφυγε πρώτη η Κατερίνα Καμπανέλλη, η οποία άνηκε στην ομάδα του Stavento. Η νεαρή παίκτρια μόλις συνειδητοποίησε πως αποχωρεί το πρόσωπό της από χαμογελαστό και λαμπερό, «σκοτείνιασε». Γεγονός που σχολιάστηκε από τον Μιχάλη Κουινέλη, ο οποίος όπως είπε, στενοχωρήθηκε όχι επειδή δεν νίκησε αλλά επειδή σκέφτεται πώς θα νιώθει η παίκτριά του. Δείτε την εμφάνιση της μαζί με τον Stavento στη σκηνή:

τη συνέχεια οι τρεις παίκτες που απέμειναν εμφανίστηκαν για δεύτερη φορά στην σκηνή του σόου ερμηνεύοντας τα κομμάτια που τραγούδησαν στις blind auditions και μετά ανακοινώθηκε η δεύτερη αποχώρηση. Ο Νεκτάριος Μαλλάς, της Μελίνας Ασλανίδου και φαβορί του σόου έφτασε στην πηγή αλλά δυστυχώς δεν κατάφερε να πιει νερό. Αρκετά συγκινημένος ευχαρίστησε τον κόσμο και αποχώρησε από το παιχνίδι.

Δείτε τον στην εμφάνιση του με τη Μελίνα Ασλανίδου:

Στις ιδιαίτερες στιγμές του σόου συγκαταλέγεται αναμφίβολα η συνύπαρξη του Αντώνη Ρέμου και της Δέσποινας Βανδή στη σκηνή του The Voice. Οι δύο καλλιτέχνες τραγούδησαν ένα ποτ-πουρί των μεγάλων τους επιτυχιών:

Στο σόου του Ant1 εμφανίστηκε και η περσινή νικήτρια, η Μαρία Έλενα Κυριάκου, η οποία ερμήνευσε ένα ρεμίξ του τραγουδιού που μας εκπροσώπησε στη Eurovision. 

Εμφάνιση έκπληξη έκανε και ο Πάνος Μουζουράκης με την ανανεωμένη Αρετή Κοσμίδου σε ένα ντουέτο που έγραψε ο Μανώλης Φάμελος.

Τέλος αξίζει να σημειωθεί πως ο φετινός νικητής του The Voice, Κώστας Αγέρης, ήταν, για τα social media, το φαβορί που απλά επιβεβαιώθηκε.

Πηγή: protothema.gr

 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Καταγγέλθηκε για ενδέκατη φορά σεσημασμένος για σοβαρές υποθέσεις λαθροθηρίας - Τράπηκε σε φυγή στα κατεχόμενα

Βανδαλισμοί σε Δημοτικό Σχολείο στη Λευκωσία: Προκάλεσαν ζημιές χιλιάδες ευρώ - Φωτογραφία

Μονή Αββακούμ: Η νέα ανάρτηση του Νεκτάριου - Η φωτογραφία από την αναπαράσταση της σταύρωσης του Χριστού

Μητρόπολη Ταμασού: Απαντά στα περί συμβιβασμού για τη Μονή Αββακούμ - «Αποκλειστικός στόχος, η αποκάλυψη της αλήθειας»

Όσα χρόνια και αν περάσουν τις βλέπουμε κάθε χρόνο: Οι πιο γνωστές ταινίες – και μίνι σειρές – που «μυρίζουν» Πάσχα



ΠτΔ για μεταναστευτικό: «Δεν μπορούμε να συνεχίσουμε με την κατάσταση ως έχει» - Συναντήθηκε με τον Πρωθυπουργό του Λιβάνου

ΠτΔ για μεταναστευτικό: «Δεν μπορούμε να συνεχίσουμε με την κατάσταση ως έχει» - Συναντήθηκε με τον Πρωθυπουργό του Λιβάνου

Πακέτο στήριξης ενός δισεκατομμυρίου ευρώ για τον Λίβανο ανακοίνωσε την Μεγάλη Πέμπτη η Πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν, η οποία επισκέφθηκε τη Βηρυτό μαζί με τον  Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Νίκο Χριστοδουλίδη, για συνομιλίες σχετικά με το μεταναστευτικό.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top