Υπό 24ωρη κράτηση 34χρονος για τη διερευνώμενη υπόθεση με καταλύτες αυτοκινήτων

Υπό 24ωρη κράτηση 34χρονος για τη διερευνώμενη υπόθεση με καταλύτες αυτοκινήτων

Η Αστυνομία ζήτησε την 8ήμερη προσωποκράτηση του, το Επαρχιακό Δικαστήριο Λεμεσού αποφάσισε την κράτηση του 34χρονου υπόπτου για διερευνώμενη υπόθεση κλοπής καταλυτών από οχήματα, για περίοδο 24 ωρών.

Ο 34χρονος συνελήφθη χθες μετά από επιχείρηση του ΤΑΕ Λεμεσού σε μηχανουργείο, όπου μετέβη για να πουλήσει τρεις καταλύτες αυτοκινήτων, ενώ από περαιτέρω εξετάσεις φέρεται να διαπιστώθηκε ότι πούλησε και στις 21 Μαρτίου άλλους επτά μεταχειρισμένους καταλύτες, έναντι αποδείξεων, για το χρηματικό ποσό των 1865 ευρώ.


Συνελήφθη για το αδίκημα της παράνομης κατοχής περιουσίας και τέθηκε υπό κράτηση, ενώ το Δικαστήριο διέταξε, το μεσημέρι, την 24ωρη προσωποκράτηση του.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Επί της ουσίας η συζήτηση ΠτΔ - Έρχιουρμαν - Νέα συνάντηση τέλη Απριλίου

Κυπριακό: Επί της ουσίας η συζήτηση ΠτΔ - Έρχιουρμαν - Νέα συνάντηση τέλη Απριλίου

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, και ο Τουρκοκύπριος ηγέτης, Τουφάν Έρχιουρμαν, συμφώνησαν να συναντηθούν εκ νέου έως τα τέλη Απριλίου με σκοπό να προβούν σε πιο συγκεκριμένες ανακοινώσεις, όπως ανακοίνωσαν τα ΗΕ μετά τη σημερινή τους συνάντηση στην κατοικία του Ειδικού Αντιπροσώπου του Γενικού Γραμματέα στην Κύπρο, Χασίμ Ντιάν, στη νεκρή ζώνη στη Λευκωσία. Πρόσθεσαν πως οι δυο ηγέτες χαιρέτισαν τη διαρκή δέσμευση και εμπλοκή του Γενικού Γραμματέα του ΟΗΕ στο Κυπριακό και επανέλαβαν τη συνεχή ετοιμότητά τους να υποστηρίξουν τις προσπάθειές του.

BEST OF TOTHEMAONLINE