Υπό 24ωρη κράτηση 34χρονος για τη διερευνώμενη υπόθεση με καταλύτες αυτοκινήτων

Υπό 24ωρη κράτηση 34χρονος για τη διερευνώμενη υπόθεση με καταλύτες αυτοκινήτων

Η Αστυνομία ζήτησε την 8ήμερη προσωποκράτηση του, το Επαρχιακό Δικαστήριο Λεμεσού αποφάσισε την κράτηση του 34χρονου υπόπτου για διερευνώμενη υπόθεση κλοπής καταλυτών από οχήματα, για περίοδο 24 ωρών.

Ο 34χρονος συνελήφθη χθες μετά από επιχείρηση του ΤΑΕ Λεμεσού σε μηχανουργείο, όπου μετέβη για να πουλήσει τρεις καταλύτες αυτοκινήτων, ενώ από περαιτέρω εξετάσεις φέρεται να διαπιστώθηκε ότι πούλησε και στις 21 Μαρτίου άλλους επτά μεταχειρισμένους καταλύτες, έναντι αποδείξεων, για το χρηματικό ποσό των 1865 ευρώ.


Συνελήφθη για το αδίκημα της παράνομης κατοχής περιουσίας και τέθηκε υπό κράτηση, ενώ το Δικαστήριο διέταξε, το μεσημέρι, την 24ωρη προσωποκράτηση του.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Πρόεδρος Δημοκρατίας: Χαίρομαι γιατί στο κοινό ανακοινωθέν γίνεται αναφορά για πρώτη φορά από το 2020, στα ψηφίσματα του ΣΑ των ΗΕ

Πρόεδρος Δημοκρατίας: Χαίρομαι γιατί στο κοινό ανακοινωθέν γίνεται αναφορά για πρώτη φορά από το 2020, στα ψηφίσματα του ΣΑ των ΗΕ

Ικανοποίηση για το γεγονός ότι έγινε ουσιαστική συζήτηση κατά τη συνάντηση του με τον Τουρκοκύπριο ηγέτη, στην παρουσία της προσωπικής απεσταλμένης του ΓΓ των ΗΕ για το Κυπριακό, αλλά και για τη συμπερίληψη ψηφισμάτων του Συμβουλίου Ασφαλείας των ΗΕ για το Κυπριακό στο κοινό ανακοινωθέν που εξεδόθη μετά τη συνάντηση, εξέφρασε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης.

BEST OF TOTHEMAONLINE