Υπό 24ωρη κράτηση 34χρονος για τη διερευνώμενη υπόθεση με καταλύτες αυτοκινήτων

Υπό 24ωρη κράτηση 34χρονος για τη διερευνώμενη υπόθεση με καταλύτες αυτοκινήτων

Η Αστυνομία ζήτησε την 8ήμερη προσωποκράτηση του, το Επαρχιακό Δικαστήριο Λεμεσού αποφάσισε την κράτηση του 34χρονου υπόπτου για διερευνώμενη υπόθεση κλοπής καταλυτών από οχήματα, για περίοδο 24 ωρών.

Ο 34χρονος συνελήφθη χθες μετά από επιχείρηση του ΤΑΕ Λεμεσού σε μηχανουργείο, όπου μετέβη για να πουλήσει τρεις καταλύτες αυτοκινήτων, ενώ από περαιτέρω εξετάσεις φέρεται να διαπιστώθηκε ότι πούλησε και στις 21 Μαρτίου άλλους επτά μεταχειρισμένους καταλύτες, έναντι αποδείξεων, για το χρηματικό ποσό των 1865 ευρώ.


Συνελήφθη για το αδίκημα της παράνομης κατοχής περιουσίας και τέθηκε υπό κράτηση, ενώ το Δικαστήριο διέταξε, το μεσημέρι, την 24ωρη προσωποκράτηση του.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Το κυπριακό, ο Γουστέρες και πραγματικότητα πίσω από το κυβερνητικό success story- Προϋποθέσεις και μεθοδολογία μέχρι την 5+1

Το κυπριακό, ο Γουστέρες και πραγματικότητα πίσω από το κυβερνητικό success story- Προϋποθέσεις και μεθοδολογία μέχρι την 5+1

Η επίσκεψη του Γενικού Γραμματέα των Ηνωμένων Εθνών, Αντόνιο Γκουτέρες, στην Κύπρο, την περασμένη εβδομάδα, δεν άλλαξε το Κυπριακό. Άλλαξε, όμως, τη διαδικασία με την οποία επιχειρεί να το επαναφέρει στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων. Και αυτό, ίσως είναι το σημαντικότερο συμπέρασμα πίσω από τις δηλώσεις του, τις οποίες κυβέρνηση και αντιπολίτευση έσπευσαν να ερμηνεύσουν, μέσα από το δικό τους πολιτικό πρίσμα.

BEST OF TOTHEMAONLINE