ΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΟΚΥπΥ: «Σε καμία περίπτωση οι ασθενείς δεν μένουν μόνοι και αβοήθητοι, χωρίς προστασία και φροντίδα»    

ΟΚΥπΥ: «Σε καμία περίπτωση οι ασθενείς δεν μένουν μόνοι και αβοήθητοι, χωρίς προστασία και φροντίδα»      

Ο Οργανισμός Κρατικών Υπηρεσιών Υγείας (ΟΚΥπΥ), εναρμονίζεται και ακολουθεί όλα τα διατάγματα και νομοθεσίες που αποφασίζονται για την προστασία των ασθενών, αναφέρεται σε ανακοίνωση του οργανισμού.

«Καθημερινά γιατροί, νοσηλευτές και παραϊατρικό προσωπικό, επιτελούν ένα εξαιρετικά δύσκολο έργο, ακούραστα, με αυταπάρνηση, αδιάκοπα. Σε καμία περίπτωση οι ασθενείς δεν μένουν μόνοι και αβοήθητοι, χωρίς προστασία και φροντίδα», προστίθεται.

Οι εξελίξεις στη δημοσιότητα που παρακολουθούνται με λύπη, αναφέρεται, στοιχειώνουν το μεγάλο έργο που γίνεται στα νοσηλευτήρια του Οργανισμού από τους ανθρώπους του.

Ο ΟΚΥπΥ σημειώνει ότι «τα πρωτόκολλα που ακολουθούνται στα επισκεπτήρια συγγενών σε ασθενείς, τόσο του Ογκολογικού όσο και ευρύτερα σε όλα τα Τμήματα/Κλινικές των νοσηλευτηρίων του Οργανισμού, στόχο έχουν να διασφαλίσουν την προστασία των ευαίσθητων ασθενών και την αποφυγή της διασποράς της πανδημίας».

Σύμφωνα με τα ισχύοντα μέτρα, επισημαίνεται, τα επισκεπτήρια σε κρατικά και ιδιωτικά νοσηλευτήρια, επιτρέπονται μόνο σε πολύ εξαιρετικές περιπτώσεις, κατόπιν έγκρισης του Διευθυντή των νοσηλευτηρίων.

«Η περίθαλψη, η φροντίδα και η διασφάλιση ποιοτικών υπηρεσιών υγείας σε όλους τους ασθενείς, είναι και θα παραμείνει προτεραιότητα για τον ΟΚΥπΥ», καταλήγει η ανακοίνωση.

 Πηγή: ΚΥΠΕ

 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Ένταξη του Κοσόβου στο Συμβούλιο της Ευρώπης: Ανοίγει ο ασκός του Αιόλου - Ο ρόλος της Ντόρας Μπακογιάννη

Ένταξη του Κοσόβου στο Συμβούλιο της Ευρώπης: Ανοίγει ο ασκός του Αιόλου - Ο ρόλος της Ντόρας Μπακογιάννη

Με εισήγηση της Ντόρας Μπακογιάννη ως επικεφαλής της ελληνικής αντιπροσωπείας εγκρίθηκε κατά πλειοψηφία από την ολομέλεια της Κοινοβουλευτικής Συνέλευσης του Συμβουλίου της Ευρώπης, για το θέμα της ένταξης του Κοσόβου στο Συμβούλιο της Ευρώπης.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top