Τραγική κατάληξη… Νεκρός ο άντρας που καταπλακώθηκε από τρακτέρ στη Λεμεσό

Τραγική κατάληξη… Νεκρός ο άντρας που καταπλακώθηκε από τρακτέρ στη Λεμεσό

Τραγικό θάνατο βρήκε σήμερα ο 63χρονος Φώτης Σταύρου, ο οποίος καταπλακώθηκε από το τρακτέρ του, ενώ εκτελούσε γεωργικές εργασίες σε χωράφι στην περιοχή Αγίου Γεωργίου Φασούλας, στην επαρχία Λεμεσού.

Υπενθυμίζεται ότι νωρίτερα έσπευσε στη σκηνή ασθενοφόρο, που μετέφερε τον άνδρα στο Γενικό Νοσοκομείο Λεμεσού. Εκεί οι επί καθήκοντι ιατροί διαπίστωσαν τον θάνατό του.

Τα ακριβή αίτια θανάτου του θα εξακριβωθούν κατά τη νενομισμένη νεκροτομή επί της σορού του

Η Αστυνομία συνεχίζει τις εξετάσεις για το συμβάν.

*Φωτογραφία αρχείου 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Επί της ουσίας η συζήτηση ΠτΔ - Έρχιουρμαν - Νέα συνάντηση τέλη Απριλίου

Κυπριακό: Επί της ουσίας η συζήτηση ΠτΔ - Έρχιουρμαν - Νέα συνάντηση τέλη Απριλίου

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, και ο Τουρκοκύπριος ηγέτης, Τουφάν Έρχιουρμαν, συμφώνησαν να συναντηθούν εκ νέου έως τα τέλη Απριλίου με σκοπό να προβούν σε πιο συγκεκριμένες ανακοινώσεις, όπως ανακοίνωσαν τα ΗΕ μετά τη σημερινή τους συνάντηση στην κατοικία του Ειδικού Αντιπροσώπου του Γενικού Γραμματέα στην Κύπρο, Χασίμ Ντιάν, στη νεκρή ζώνη στη Λευκωσία. Πρόσθεσαν πως οι δυο ηγέτες χαιρέτισαν τη διαρκή δέσμευση και εμπλοκή του Γενικού Γραμματέα του ΟΗΕ στο Κυπριακό και επανέλαβαν τη συνεχή ετοιμότητά τους να υποστηρίξουν τις προσπάθειές του.

BEST OF TOTHEMAONLINE