Με 204 χλμ «πετούσε» 41χρονος στον αυτοκινητόδρομο Λεμεσού-Λευκωσίας - Τον ανέκοψαν και πάει δικαστήριο

Με 204 χλμ «πετούσε» 41χρονος στον αυτοκινητόδρομο Λεμεσού-Λευκωσίας - Τον ανέκοψαν και πάει δικαστήριο

Μέλη της Αστυνομίας (Ουλαμού Πρόληψης Οδικών Δυστυχημάτων Αρχηγείου), εντόπισαν 15 λεπτά πριν τα μεσάνυχτα, στον αυτοκινητόδρομο Λεμεσού – Λευκωσίας (παρά τα Λατσιά), αυτοκίνητο που κινείτο με ταχύτητα 204 χιλιόμετρα αντί 100.

Ο οδηγός παρέλειψε να σταματήσει και συνέχισε την πορεία του με κατεύθυνση τη Λευκωσία.

Μετά από έρευνες το εν λόγω αυτοκίνητο και ο οδηγός εντοπίστηκαν σε περιοχή των Λατσιών και οδηγήθηκαν για εξετάσεις στον τοπικό σταθμό.

Από εξετάσεις που ακολούθησαν διαπιστώθηκε, ότι οδηγός ήταν 41χρονος, ο οποίος οδηγούσε το εν λόγω αυτοκίνητο (διαγραμμένο) χωρίς άδεια κυκλοφορίας, πιστοποιητικό ασφάλειας και πιστοποιητικό καταλληλότητας.

Ο 41χρονος κατηγορήθηκε γραπτώς και αναμένεται να παρουσιαστεί ενώπιον Δικαστηρίου στις 4/4/2022.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Φ. Φαίδωνος: Αναβλήθηκε η συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Πάφου - Αποχώρησε η ομάδα του ΑΚΕΛ

Φ. Φαίδωνος: Αναβλήθηκε η συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Πάφου - Αποχώρησε η ομάδα του ΑΚΕΛ

Με μειωμένη παρουσία μελών πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Δευτέρας η συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Πάφου, η οποία είχε αναβληθεί την προηγούμενη εβδομάδα λόγω των εξελίξεων που αφορούν τον Δήμαρχο Φαίδωνα Φαίδωνος.

BEST OF TOTHEMAONLINE