ΕΛΛΑΔΑ

Αρνείται τα πάντα - «Δε σκότωσα εγώ το παιδί μου» λέει η Ρούλα

Αρνείται τα πάντα - «Δε σκότωσα εγώ το παιδί μου» λέει η Ρούλα

Σκληρή, αλύγιστη, ανέκφραστη, χωρίς ίχνος μεταμελείας και δίχως να έχει διάθεση να ομολογήσει εμφανίζεται στους αστυνομικούς η μητέρα των τριών παιδιών από την Πάτρα, Ρούλα Πισπιρίγκου, η οποία κατηγορείται για τη δολοφονία της εννιάχρονης κόρης της Τζωρτζίνας.

Μέχρι και αυτή την ώρα δεν έχει ομολογήσει. Αντίθετα, σύμφωνα με πληροφορίες του ethnos.gr διατείνεται ότι είναι αθώα και αρνείται τα πάντα. «Δεν σκότωσα εγώ το παιδί μου, είμαι αθώα», φέρεται να λέει στους αστυνομικούς, χωρίς να έχει σπάσει ούτε για λίγο.

Μια στάση την οποία χαρακτηρίζουν αναμενόμενη οι αστυνομικοί της Ασφαλείας. Δεν είναι καθόλου τυχαίος, άλλωστε, ο τρόπος με τον οποίο κινήθηκαν οι αξιωματικοί του Ανθρωποκτονιών οι οποίοι παρά το γεγονός ότι είχαν την 33χρονη μητέρα ως νούμερο 1 ύποπτη για την πολύκροτη υπόθεση ουδέποτε την κάλεσαν για κατάθεση.

Η ίδια πέρασε το κατώφλι της ΓΑΔΑ μόνον όταν βρέθηκαν αδιάσειστα στοιχεία σε βάρος της. «Και να την καλέσουμε τώρα τι θα βγει; Και να έρθει να της πάρουμε κατάθεση για ποιο λόγο να το κάνουμε; Όταν θα περάσει από το γραφείο μας θα το περάσει γιατί θα υπάρχει πολύ συγκεκριμένος λόγος. Εδώ δε φωνάζουμε κανέναν για να κάνουμε κουβεντούλα πόσο δε μάλλον κάποιον που από την πρώτη στιγμή τον βλέπουμε ως ύποπτο». Αυτά τόνιζαν από την πρώτη στιγμή έμπειροι αξιωματικοί της Ασφαλείας, οι οποίοι σχολίαζαν παράλληλα ότι υπάρχει φόβος η φερόμενη ως δράστις να κάνει κακό στον εαυτό της όσο βλέπει ο κλοιός τριγύρω της να στενεύει.

«Είναι πολύ σημαντικό να μην γίνονται διαρροές. Υπάρχει μεγάλη παραφιλολογία και πάντα υπάρχει ο κίνδυνος της αυτοκτονίας», έλεγαν. Γι’ αυτό και είχαν θέσει σε εφαρμογή ειδικό σχέδιο αποτροπής αυτού του ενδεχόμενου με έμπειρους αστυνομικούς που επιφορτίστηκαν με τον ρόλο παρατηρητή.

Πηγή: ethnos.gr

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Παράνομα φωτοβολταϊκά: Προς διερεύνηση δύο περιπτώσεις - Πώς επηρεάζουν το δίκτυο της ΑΗΚ

Ξεκάθαρος ο Κεραυνός: «Ανέκδοτο ότι έχουν αντικατασταθεί οι συντάξεις με φιλοδώρημα»

Αυξήσεις στις τιμές καυσίμων: Πόσο έχουν ανέβει - «Οι γεωπολιτικές εξελίξεις επηρεάζουν»

Παραιτήθηκε ο Πρόεδρος του Συνδέσμου Αστυνομίας Κύπρου - Ποιος αναλαμβάνει στη θέση του

Τραγωδία στις ΗΠΑ: Μωρό ενός έτους έπεσε από παράθυρο ξενοδοχείου και σκοτώθηκε



Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Η διζωνική, δικοινοτική ομοσπονδία η μοναδική βάση λύσης»

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Η διζωνική, δικοινοτική ομοσπονδία η μοναδική βάση λύσης»

Η μοναδική βάση επίλυσης του Κυπριακού είναι η λύση στη βάση της διζωνικής δικοινοτικής ομοσπονδίας με πολιτική ισότητα, όπως περιγράφεται στα ψηφίσματα των ΗΕ, των συγκλίσεων που έχουν καταγραφεί μέχρι σήμερα και του ευρωπαϊκού κεκτημένου, δήλωσε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης σε χαιρετισμό του, ο οποίος αναγνώσθηκε από τον Υπουργό Μεταφορών, Επικοινωνιών και Έργων, σε επίσημο δείπνο των ομογενών στη Νέα Υόρκη με αφορμή την επέτειο της Ελληνικής Επανάστασης.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top