Πτώμα σε κατάσταση σήψης στη Χλώρακα - Όλα τα ενδεχόμενα ανοιχτά

Πτώμα σε κατάσταση σήψης στη Χλώρακα - Όλα τα ενδεχόμενα ανοιχτά

Νεκρός εντοπίστηκε άντρας σε συγκρότημα διαμερισμάτων στη Χλώρακα.

Σύμφωνα με τον Κυριάκο Χαραλάμπους, Βοηθό Εκπρόσωπο Τύπου του Τμήματος Ανιχνεύσεως Εγκλημάτων Πάφου, μετά από πληροφορία, εντοπίστηκε το βράδυ της Τετάρτης, στις 23:25, σε συγκρότημα κατοικιών στην Χλώρακα, πτώμα ανδρός αγνώστων λοιπών στοιχείων, σε κατάσταση αρχική σήψης.

Την σκηνή, που αποκλείστηκε, την επισκέφτηκαν μέλη του ΤΑΕ Πάφου και της Υπηρεσίας Εγκληματολογικών Ερευνών (ΥΠΕΓΕ) της Αστυνομίας Κύπρου καθώς και οι ιατροδικαστές Αγγελική Παπέτα και ο Ορθόδοξος Ορθοδόξου.

Σύμφωνα με τον κ. Χαραλάμπους, διερευνώνται όλα τα ενδεχόμενα για να διαπιστωθεί η αιτία θανάτου του άντρα.

Πηγή: ΚΥΠΕ

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ για αναβάθμιση από Scope: «Συνεχίζουμε με την ίδια υπευθυνότητα» - Εξαιρετικά ισχυρή δημοσιονομική επίδοση τα τελευταία έτη

ΠτΔ για αναβάθμιση από Scope: «Συνεχίζουμε με την ίδια υπευθυνότητα» - Εξαιρετικά ισχυρή δημοσιονομική επίδοση τα τελευταία έτη

Σε αναβάθμιση της μακροπρόθεσμης πιστοληπτικής ικανότητας της Κύπρου προχώρησε ο γερμανικός οίκος αξιολόγησης Scope Ratings, ανεβάζοντας τη βαθμολογία σε A από A-, ενώ παράλληλα αναθεώρησε το outlook σε σταθερό (από θετικό).

BEST OF TOTHEMAONLINE