Διέρρηξαν συνεργείο αυτοκινήτων και μετά έκαψαν όχημα

Διέρρηξαν συνεργείο αυτοκινήτων και μετά έκαψαν όχημα

Φωτιά τέθηκε κακόβουλα σε όχημα που βρισκόταν για επιδιόρθωση έξω από συνεργείο αυτοκινήτων στην Παρεκκλησιά, το οποίο νωρίτερα οι δράστες διέρρηξαν και απέσπασαν από αυτό ηλεκτρονικές συσκευές.


Σύμφωνα με την Αστυνομία, η φωτιά έγινε αντιληπτή γύρω στις 3.30 τα ξημερώματα και για την κατάσβεση της κλήθηκαν μέλη της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας, ενώ τη σκηνή επισκέφθηκαν μέλη του αστυνομικού σταθμού Μονής.

Από τις εξετάσεις διαπιστώθηκε ότι το όχημα βρισκόταν για επιδιόρθωση στο συνεργείο τους τελευταίους δυο σχεδόν μήνες, εν αναμονή άφιξης εξαρτημάτων από το εξωτερικό.

Διαπιστώθηκε, επίσης, ότι η πλαϊνή πόρτα του συνεργείου είχε παραβιαστεί και είχαν κλαπεί από αυτό δυο φορητοί ηλεκτρονικοί υπολογιστές, συνολικής αξίας 950 ευρώ και ένα ηλεκτρονικό διαγωνιστικό αυτοκινήτων, αξίας 4.000 ευρώ.

Στο πλαίσιο των εξετάσεων εντοπίστηκε, σε απόσταση περίπου 100 μέτρων από τη σκηνή, πλαστική μπουκάλα νερού η οποία περιείχε μικρή ποσότητα εύφλεκτης ύλης.

Όλα τα τεκμήρια που εντοπίστηκαν παραλήφθηκαν για επιστημονικές εξετάσεις, ενώ οι έρευνες συνεχίστηκαν με το πρώτο φως της μέρας.

ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Ενημερώνει το Εθνικό Συμβούλιο για τη συνάντηση με Έρχιουρμαν ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης

Ενημερώνει το Εθνικό Συμβούλιο για τη συνάντηση με Έρχιουρμαν ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης

Συνέρχεται σήμερα στις 4 το απόγευμα το Εθνικό Συμβούλιο, το οποίο συγκάλεσε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης για να ενημερώσει για τις εξελίξεις στο Κυπριακό, υπό το ως και της χθεσινής συνάντησής του με τον Τ/κ ηγέτη, Τουφάν Έρχιουρμαν, με τη συμμετοχή και της Προσωπικής Απεσταλμένης του ΓΓ των ΗΕ, Μαρία Άνχελα Ολγκίν.

BEST OF TOTHEMAONLINE