ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

Διέρρηξαν συνεργείο αυτοκινήτων και μετά έκαψαν όχημα

Διέρρηξαν συνεργείο αυτοκινήτων και μετά έκαψαν όχημα

Φωτιά τέθηκε κακόβουλα σε όχημα που βρισκόταν για επιδιόρθωση έξω από συνεργείο αυτοκινήτων στην Παρεκκλησιά, το οποίο νωρίτερα οι δράστες διέρρηξαν και απέσπασαν από αυτό ηλεκτρονικές συσκευές.


Σύμφωνα με την Αστυνομία, η φωτιά έγινε αντιληπτή γύρω στις 3.30 τα ξημερώματα και για την κατάσβεση της κλήθηκαν μέλη της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας, ενώ τη σκηνή επισκέφθηκαν μέλη του αστυνομικού σταθμού Μονής.

Από τις εξετάσεις διαπιστώθηκε ότι το όχημα βρισκόταν για επιδιόρθωση στο συνεργείο τους τελευταίους δυο σχεδόν μήνες, εν αναμονή άφιξης εξαρτημάτων από το εξωτερικό.

Διαπιστώθηκε, επίσης, ότι η πλαϊνή πόρτα του συνεργείου είχε παραβιαστεί και είχαν κλαπεί από αυτό δυο φορητοί ηλεκτρονικοί υπολογιστές, συνολικής αξίας 950 ευρώ και ένα ηλεκτρονικό διαγωνιστικό αυτοκινήτων, αξίας 4.000 ευρώ.

Στο πλαίσιο των εξετάσεων εντοπίστηκε, σε απόσταση περίπου 100 μέτρων από τη σκηνή, πλαστική μπουκάλα νερού η οποία περιείχε μικρή ποσότητα εύφλεκτης ύλης.

Όλα τα τεκμήρια που εντοπίστηκαν παραλήφθηκαν για επιστημονικές εξετάσεις, ενώ οι έρευνες συνεχίστηκαν με το πρώτο φως της μέρας.

ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Το αδιαχώρητο σε κρεοπωλεία και υπεραγορές για τα πασχαλινά ψώνια - Αναμένεται αύξηση της κίνησης - Διστακτικοί οι καταναλωτές λόγω ακρίβειας

Καύσιμα: Με αυτές τις τιμές θα βγάλουμε τις μέρες του Πάσχα - Δείτε τα φθηνότερα και τα ακριβότερα πρατήρια Παγκύπρια

Ξεσπά πατέρας στο «T»: Απέρριψαν κατ'οικον φροντίδα σε βρέφος με SMA και μηχανική υποστήριξη - «Κινδυνεύει το παιδί και ο ΟΚΥπΥ μας αγνοεί»

Ομάδα νεαρών επιτέθηκε σε αστυνομικούς με πέτρες και μολότοφ - Συνελήφθη 25χρονος με εκρηκτικά στην κατοχή του

Θανατηφόρο στα κατεχόμενα: Ο 79χρονος Φώτης Φωτίου το θύμα του τροχαίου - Πήρε εξιτήριο η σύζυγός του



Επιβεβαιώνει ο ΟΗΕ: Στην Κύπρο την Τρίτη η Ολγκίν - Βλέπει Χριστοδουλίδη και Τατάρ

Επιβεβαιώνει ο ΟΗΕ: Στην Κύπρο την Τρίτη η Ολγκίν - Βλέπει Χριστοδουλίδη και Τατάρ

«Η Προσωπική Απεσταλμένη του Γενικού Γραμματέα για την Κύπρο, Μαρία Άνχελα Ολγκίν, θα πραγματοποιήσει την τρίτη επίσκεψή της στην Κύπρο, στις 7 και θα παραμείνει έως τις 14 Μαΐου», δήλωσε ο εκπρόσωπος του ΓΓ του ΟΗΕ, Στεφάν Ντουζαρίκ κατά τη διάρκεια της ενημέρωσης Τύπου ξένων ανταποκριτών στην έδρα του διεθνούς οργανισμού, στη Νέα Υόρκη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top