Ανέκοψαν για έλεγχο τρία πρόσωπα στη Λεμεσό – «Εμπλέξαν» με όσα εντοπίστηκαν στην κατοχή τους

Ανέκοψαν για έλεγχο τρία πρόσωπα στη Λεμεσό – «Εμπλέξαν» με όσα εντοπίστηκαν στην κατοχή τους

Γύρω στις 4 τα ξημερώματα σήμερα, ενώ μέλη του ΟΠΕ διενεργούσαν μηχανοκίνητη περιπολία σε περιοχή της Λεμεσού στο πλαίσιο της πρόληψης των διαρρήξεων και κλοπών, ανέκοψαν για έλεγχο αυτοκίνητο, στο οποίο επέβαιναν τρία πρόσωπα ηλικίας 35, 33 και 19 ετών.

Από έλεγχο που έγινε εντός του οχήματος, εντοπίστηκαν μεταξύ άλλων, 267 κομμάτια χάλκινων σωλήνων, ένα ηλεκτρικό καλώδιο μήκους 100 μέτρων, δύο πινακίδες εγγραφής, ένα χειροψάλιδο, ένα λιβέρι, δύο κατσαβίδια και δύο πένσες, για τα οποία δεν έδωσαν ικανοποιητικές εξηγήσεις για την κατοχή τους και συνελήφθησαν για τα αυτόφωρα αδικήματα της παράνομης κατοχής διαρρηκτικών εργαλείων και της παράνομης κατοχής περιουσίας.

Επίσης, σήμερα το πρωί, έγινε καταγγελία στην Αστυνομία ότι κλάπηκαν από εργοτάξιο στη Λεμεσό, χαλκοσωλήνες μήκους 200 περίπου μέτρων. Ο παραπονούμενος κλήθηκε στο ΤΑΕ Λεμεσού, όπου και αναγνώρισε τις χαλκοσωλήνες που εντοπίστηκαν στο όχημα των υπόπτων, ως τις χαλκοσωλήνες που κλάπηκαν από το εργοτάξιο.

Οι τρείς ύποπτοι συνελήφθησαν στη συνέχεια δυνάμει δικαστικών ενταλμάτων σύλληψης και οδηγήθηκαν ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λεμεσού, όπου εναντίον τους εξασφαλίστηκε διάταγμα πενθήμερης προσωποκράτησης.

Το ΤΑΕ Λεμεσού συνεχίζει τις εξετάσεις.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Συνάντηση Προέδρου Χριστοδουλίδη με Ιταλό ομόλογό του σήμερα στη Ρώμη

Συνάντηση Προέδρου Χριστοδουλίδη με Ιταλό ομόλογό του σήμερα στη Ρώμη

Συνάντηση με τον Πρόεδρο της Ιταλικής Δημοκρατίας, Σέρτζιο Ματαρέλλα, θα έχει σήμερα Παρασκευή ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, στο πλαίσιο της επίσημης επίσκεψης που πραγματοποιεί στη Ρώμη στις 26 και 27 Φεβρουαρίου κατόπιν πρόσκλησης του Ιταλού ομολόγου του. Χθες ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας είχε συνομιλίες στην ιταλική πρωτεύουσα με την Πρωθυπουργό Τζόρτζια Μελόνι μετά το πέρας των οποίων οι δύο ηγέτες ανακοίνωσαν την πρόθεση των χωρών τους να ξεκινήσουν συζητήσεις για την κατάρτιση ενός κοινού εγγράφου εταιρικής σχέσης, για την αντιμετώπιση σειράς κοινών προτεραιοτήτων.

BEST OF TOTHEMAONLINE