Συμπαράσταση στους πρόσφυγες της Ουκρανίας από τον Δήμο Αμμοχώστου

Συμπαράσταση στους πρόσφυγες της Ουκρανίας από τον Δήμο Αμμοχώστου

Συμπαράσταση στους πρόσφυγες της Ουκρανίας εκφράζει ο Δήμος Αμμοχώστου σημειώνοντας ότι και οι κάτοικοι της Αμμοχώστου γνωρίζουν την προσφυγιά εδώ και 48 χρόνια,"τότε που ήταν η πρώτη εισβολή χώρας σε έδαφος ευρωπαϊκό μετά τον Β` παγκόσμιο πόλεμο, κάτι που δυστυχώς δεν πρέπει να ξεχνάμε".


Στην ανακοίνωση του Δήμου εκφράζεται η ευχή, η προσφυγιά να μην τύχει σε άλλους ανθρώπους. "Είναι το μεγαλύτερο βάσανο που μπορεί να κουβαλήσει κάποιος… Το ξέρουμε… Το ζούμε… Το μεταφέρουμε ως κληρονομιά στα παιδιά και τα εγγόνια μας παρά τις κάποιες φωνές που ακούγονται συχνά πυκνά ότι δεν υπάρχουν πλέον πρόσφυγες στην χώρα μας", καταλήγει η ανακοίνωση.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Βίκτωρας Παπαδόπουλος: «Ο ΠτΔ έχει καθαρά χέρια, εδώ σκέφτεται αν θα πάει σε ένα εστιατόριο» - Η κόντρα με ΑΚΕΛ και η απάντηση Στεφάνου

Βίκτωρας Παπαδόπουλος: «Ο ΠτΔ έχει καθαρά χέρια, εδώ σκέφτεται αν θα πάει σε ένα εστιατόριο» - Η κόντρα με ΑΚΕΛ και η απάντηση Στεφάνου

Κατηγορηματική διάψευση κάθε υπαινιγμού περί διαφθοράς εκπέμπει το Προεδρικό περιβάλλον του Νίκου Χριστοδουλίδη.Ο Διευθυντής του Γραφείου Τύπου του Προέδρου της Δημοκρατίας, Βίκτωρας Παπαδόπουλος, διαβεβαίωσε ότι ο Πρόεδρος ασκεί τα καθήκοντά του με απόλυτη εντιμότητα, τονίζοντας πως είναι βέβαιος ότι κατά την αποχώρησή του από το αξίωμα δεν θα υπάρξει καμία σκιά εις βάρος του.

BEST OF TOTHEMAONLINE