Συμπαράσταση στους πρόσφυγες της Ουκρανίας από τον Δήμο Αμμοχώστου

Συμπαράσταση στους πρόσφυγες της Ουκρανίας από τον Δήμο Αμμοχώστου

Συμπαράσταση στους πρόσφυγες της Ουκρανίας εκφράζει ο Δήμος Αμμοχώστου σημειώνοντας ότι και οι κάτοικοι της Αμμοχώστου γνωρίζουν την προσφυγιά εδώ και 48 χρόνια,"τότε που ήταν η πρώτη εισβολή χώρας σε έδαφος ευρωπαϊκό μετά τον Β` παγκόσμιο πόλεμο, κάτι που δυστυχώς δεν πρέπει να ξεχνάμε".


Στην ανακοίνωση του Δήμου εκφράζεται η ευχή, η προσφυγιά να μην τύχει σε άλλους ανθρώπους. "Είναι το μεγαλύτερο βάσανο που μπορεί να κουβαλήσει κάποιος… Το ξέρουμε… Το ζούμε… Το μεταφέρουμε ως κληρονομιά στα παιδιά και τα εγγόνια μας παρά τις κάποιες φωνές που ακούγονται συχνά πυκνά ότι δεν υπάρχουν πλέον πρόσφυγες στην χώρα μας", καταλήγει η ανακοίνωση.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Το κυπριακό, ο Γουστέρες και η πραγματικότητα πίσω από το κυβερνητικό success story- Προϋποθέσεις και μεθοδολογία μέχρι την 5+1

Το κυπριακό, ο Γουστέρες και η πραγματικότητα πίσω από το κυβερνητικό success story- Προϋποθέσεις και μεθοδολογία μέχρι την 5+1

Η επίσκεψη του Γενικού Γραμματέα των Ηνωμένων Εθνών, Αντόνιο Γκουτέρες, στην Κύπρο, την περασμένη εβδομάδα, δεν άλλαξε το Κυπριακό. Άλλαξε, όμως, τη διαδικασία με την οποία επιχειρεί να το επαναφέρει στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων. Και αυτό, ίσως είναι το σημαντικότερο συμπέρασμα πίσω από τις δηλώσεις του, τις οποίες κυβέρνηση και αντιπολίτευση έσπευσαν να ερμηνεύσουν, μέσα από το δικό τους πολιτικό πρίσμα.

BEST OF TOTHEMAONLINE