LIFESTYLE

Ένα τόνο γαρύφαλλα έριξαν στον Αντώνη Ρέμο στην Τουρκία - Δείτε βίντεο

Ένα τόνο γαρύφαλλα έριξαν στον Αντώνη Ρέμο στην Τουρκία - Δείτε βίντεο

Ο Αντώνης Ρέμος είναι πολύ αγαπητός στη Τουρκία και το κοινό τον αποθέωσε για άλλη μια φορά.

Ο Αντώνης Ρέμος τραγούδησε στο Gunay Restaurant στη Κωνσταντινούπολη και όπως φαίνεται στα πλάνα, ξεσήκωσε το κοινό με τις επιτυχίες του.

Μάλιστα, οι θαμώνες τον αποθέωσαν και του έριξαν ένα τόνο γαρύφαλλα, ενώ αξίζει να σημειωθεί πως είναι ιδιαίτερα αγαπητός στην γειτονική χώρα, αφού κάνει συχνά εμφανίσεις και συγκεκριμένα στην Αλικαρνασσό.

Όπως ανέφερε η δημοσιογράφος του Open, «ήρθε εδώ εν μέσω μιας μεγάλης κρίσης που ζει η Τουρκία και όπως κάθε φορά που έρχεται "τα έσπασε". Ένα τόνο γαρύφαλλα έριξαν οι θαμώνες στον Έλληνα τραγουδιστή. Είναι απίστευτο, αλλά όντως ήταν ένας τόνος γαρύφαλλα. Τραγούδησε και στα τουρκικά ένα τραγούδι, το "κάψε με" όπως λέγεται. Ο Αντώνης Ρέμος μετά από αυτή την μεγάλη αγάπη και τον τόνο των γαρυφάλλων που δέχτηκε έδωσε και μήνυμα αδελφοσύνης και φιλίας μεταξύ των δυο λαών. Συγκεκριμένα είπε πως "είμαστε δυο αδερφές χώρες, δεν διαφέρουμε μεταξύ μας. Η Κωνσταντινούπολη είναι το δεύτερο σπίτι μου". Να σημειώσουμε πως είναι από τους πιο αγαπημένους τα τελευταία χρόνια στην Τουρκία», τόνισε η δημοσιογράφος.

Δείτε το βίντεο:

Πηγή: gazzetta.gr 

 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Ανάλυση - Επίθεση Ισραήλ: Τι να περιμένουμε μετά το χτύπημα - Το Ιράν ενεργοποίησε συστήματα αεράμυνας

Ανάλυση - Επίθεση Ισραήλ: Τι να περιμένουμε μετά το χτύπημα - Το Ιράν ενεργοποίησε συστήματα αεράμυνας

Στη Μέση Ανατολή και στις σχέσεις Ισραήλ και Ιράν είναι στραμμένα τα βλέμματα της διεθνούς κοινότητας για ακόμη μία φορά μετά το χτύπημα στο έδαφος της Τεχεράνης που αποδίδεται στο Τελ Αβίβ.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top