Καλές οι ισοπαλίες, αλλά η νίκη θα είναι... άλλο πράγμα

Καλές οι ισοπαλίες, αλλά η νίκη θα είναι... άλλο πράγμα

Πέρασαν σχεδόν δυο μήνες, από την τελευταία φορά που… πανηγύρισαν νίκη στον Απόλλωνα στον μαραθώνιο του πρωταθλήματος.

Ήταν στις 10 Φεβρουαρίου, όταν ο Γεωργιανός φορ Ρεβάζ Ίντζια με κεφαλιά στο φινάλε, βοήθησε την ομάδα να πάρει ένα πολυτιμότατο τρίποντο στο τοπικό ντέρμπι με την ΑΕΛ, στο πλαίσιο της κανονικής περιόδου.

Από τότε οι κυανόλευκοι μετρούν πέντε συνεχόμενες ισοπαλίες, με ΠΑΕΕΚ εκτός, Ανόρθωση εντός, Πάφο εκτός, Ανόρθωση εντός και ΑΠΟΕΛ εκτός.

Διαβάστε τη συνέχεια στο ThemaSports.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

«Ντου» Προέδρου στο ΓΝ Πάφου - Μήνυμα στήριξης προς τα Νοσοκομεία

«Ντου» Προέδρου στο ΓΝ Πάφου - Μήνυμα στήριξης προς τα Νοσοκομεία

Απροειδοποίητη επίσκεψη πραγματοποίησε το βράδυ της Δευτέρας στο Γενικό Νοσοκομείο Πάφου ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης στέλνοντας το μήνυμα ότι η κυβέρνηση θα στηρίξει ακόμη περισσότερο τα Νοσοκομεία μας, όπως πληροφορείται το ΚΥΠΕ.

BEST OF TOTHEMAONLINE