Πάτρα: Το μυστηριώδες σημείωμα στο σπίτι της Ρούλας Πισπιρίγκου – «Δεν ήξερα ότι έσωσα μια φόνισσα»

Πάτρα: Το μυστηριώδες σημείωμα στο σπίτι της Ρούλας Πισπιρίγκου – «Δεν ήξερα ότι έσωσα μια φόνισσα»

Ένα αινιγματικό και μυστηριώδες μήνυμα γραμμένο με μαύρο στυλό, βρέθηκε επάνω στην πόρτα του σπιτιού της Ρούλας Πισπιρίγκου στην Πάτρα. Ουδείς γνωρίζει τον συντάκτη ή την συντάκτρια του μηνύματος αυτού, όπως δεν γνωρίζει κανείς και πότε το αφήσανε.

Το μήνυμα γράφει: «Έπρεπε να σε είχα αφήσει να πεθάνεις. Συγγνώμη ψυχούλες μου. Δεν ήξερα ότι έσωσα μία φόνισσα… Συγγνώμη, συγγνώμη δεν μπορώ να το πιστέψω».

Η έρευνα στο σπίτι

Νωρίτερα, από τις 4 το απόγευμα και για 2,5 ώρες άνδρες της Ασφάλειας Πατρών μαζί με εισαγγελέα πήγαν στην οικία στην οδό Μπιζανίου και την ερεύνησαν εξονυχιστικά, προκειμένου να εντοπίσουν στοιχεία που θα φωτίσουν περισσότερο την υπόθεση του θανάτου τόσο της μικρής Τζωρτζίνας, όσο και της Μαλένας και της Ίριδας.


Σημαντικό μέρος της έρευνας στο σπίτι, αφιερώθηκε σε τυχόν ύπαρξη φαρμακευτικών σκευασμάτων. Όπως έγινε γνωστό ανάμεσα σε όσα κατασχέθηκαν, ήταν μια τηλεόραση, δυο γεμάτες μεγάλες κούτες, τσάντες με άγνωστο περιεχόμενο, μια μεγάλη σακούλα με ένα χαλί μέσα και ένα κλουβί πουλιών.

Πηγή: in.gr

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Φόνος Δημοσθένους: Οι συλληφθέντες θέλουν να εκδοθούν στην Κύπρο - Τι θα ακολουθήσει

Φόνος Δημοσθένους: Οι συλληφθέντες θέλουν να εκδοθούν στην Κύπρο - Τι θα ακολουθήσει

Συναινούν στην έκδοσή τους στην Κύπρο, όπου διώκονται για την υπόθεση δολοφονίας 49χρονου Κύπριου επιχειρηματία, οι δύο 28χρονοι που συνελήφθησαν στη Θεσσαλονίκη σε εκτέλεση ισάριθμων ευρωπαϊκών ενταλμάτων.

BEST OF TOTHEMAONLINE