ΚΥΠΡΟΣ - ΤΡΑΓΩΔΙΑ: Άφησε την τελευταία του πνοή στο Μακάρειο Νοσοκομείο 3χρονο παιδάκι

ΚΥΠΡΟΣ - ΤΡΑΓΩΔΙΑ: Άφησε την τελευταία του πνοή στο Μακάρειο Νοσοκομείο 3χρονο παιδάκι

Τραγωδία σημειώθηκε στο Μακάρειο Νοσοκομείο με τον θάνατο τρίχρονου παιδιού που έφυγε την Παρασκευή 1η Απριλίου.

Σύμφωνα με πληροφορίες πρόκειται για το αγόρι, το οποίο έπασχε από καρδιοπάθεια και έπρεπε να μεταφερθεί σε ιατρικό κέντρο στη Γερμανία, αλλά το ιατρικό κέντρο δεν αποδέχτηκε τη μεταφορά του καθώς οι γονείς του δεν ήταν εμβολιασμένοι.

Σε δηλώσεις του στο ThemaOnline, ο Διευθυντής της Παιδιατρικής Κλινικής του Μακάριου Νοσοκομείου δρ. Αβραάμ Ηλιά, ανέφερε ότι η κατάσταση της υγείας του παρουσίασε επιδείνωση και παρά τις προσπάθειες τον γιατρών «έσβησε» γύρω στις 08:00 το πρωί της Παρασκευής άφησε την τελευταία του πνοή.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: Δεν συμβαδίζει με τη συμπεριφορά της Τουρκίας η διεκδίκηση της θέσης του ΓΓ των ΗΕ

ΠτΔ: Δεν συμβαδίζει με τη συμπεριφορά της Τουρκίας η διεκδίκηση της θέσης του ΓΓ των ΗΕ

Δεν συμβαδίζει με τη συμπεριφορά της Τουρκίας, η οποία καταπατά τον Καταστατικό Χάρτη των ΗΕ, το να διεκδικεί με υποψηφιότητα της τη θέση του ΓΓ των ΗΕ, είπε απόψε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης.

BEST OF TOTHEMAONLINE