Σίσσυ Χρηστίδου: Δεν κατάφερε να συγκρατήσει τα δάκρυά της στον αέρα της εκπομπής

Σίσσυ Χρηστίδου: Δεν κατάφερε να συγκρατήσει τα δάκρυά της στον αέρα της εκπομπής

Καλεσμένος στην εκπομπή «Χαμογέλα και Πάλι!» ήταν σήμερα ο προπονητής και μπασκετμπολίστας Δημήτρης Παπανικολάου, ο οποίος μίλησε για το κομμάτι του αυτισμού, που πριν λίγους μήνες είχε αποκαλύψει μέσω μίας δημόσιας ανάρτησης πως βρίσκεται στο φάσμα του έχοντας στοιχεία του Συνδρόμου Άσπεργκερ.

«Θέλω να σε ευχαριστήσω μέσα από την ψυχή μου που άνοιξες την δική σου, όχι στην εκπομπή, γενικά« είπε φανερά συγκινημένη στο τέλος της συνέντευξής τους η Σίσσυ Χρηστίδου και συνέχισε λέγοντας,«Είναι δύσκολο και για μένα. Σε θαυμάζω πάρα πολύ με όλη μου την καρδιά.

Σε ευχαριστούμε πάρα πολύ σαν άνθρωποι και σαν πολίτες που πήρες αυτή την πρωτοβουλία»…

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

«Θα είναι ένα μακρύ καλοκαίρι»-Το Κυπριακό επιστρέφει στο επίκεντρο και η Ευρώπη μπαίνει πιο δυναμικά στο παιχνίδι

«Θα είναι ένα μακρύ καλοκαίρι»-Το Κυπριακό επιστρέφει στο επίκεντρο και η Ευρώπη μπαίνει πιο δυναμικά στο παιχνίδι

Η φράση του Προέδρου Χριστοδουλίδη ότι «θα είναι ένα μακρύ καλοκαίρι», μετά τη συνάντηση που είχε το πρωί της Δευτέρας με την προσωπική απεσταλμένη του ΓΓ των ΗΕ Μαρία Άνχελα Ολγκίν, δεν αποτελεί απλώς μια αναφορά στο χρονοδιάγραμμα των επαφών που βρίσκονται σε εξέλιξη γύρω από το Κυπριακό. Αποτυπώνει την αίσθηση ότι η διαδικασία εισέρχεται σε μια περίοδο έντονης διπλωματικής κινητικότητας, κατά την οποία θα κριθεί αν υπάρχει πραγματικά έδαφος για επανέναρξη ουσιαστικών διαπραγματεύσεων ή αν θα προστεθεί ακόμη ένας κύκλος προσδοκιών στη μακρά ιστορία των αποτυχημένων προσπαθειών.

BEST OF TOTHEMAONLINE