ΕΛΛΑΔΑ

Στα χέρια ιδιωτικού ερευνητή ο θάνατος της σπιτονοικοκυράς της Ρούλας - 10 συγγενείς της πάνε στην Πάτρα

Στα χέρια ιδιωτικού ερευνητή ο θάνατος της σπιτονοικοκυράς της Ρούλας - 10 συγγενείς της πάνε στην Πάτρα

Δέκα συγγενείς της σπιτονοικοκυράς της Ρούλας Πισπιριγκού και του Μανώλη Δασκαλάκη, έχουν απευθυνθεί σε δικηγόρο αλλά και σε ιδιωτικό ερευνητή προκειμένου εξεταστούν όλες οι πτυχές γύρω από τα αίτια θανάτου της 69χρονης αλλά και για το τι έχει γίνει με την περιουσία της.

Όσο περνούν οι ημέρες όλο και περισσότερες ανατριχιαστικές λεπτομέρειες γύρω από την υπόθεση της Πάτρας βλέπουν το φως της δημοσιότητας. Με την Τζωρτζίνα να φαίνεται να έχει δολοφονηθεί από την ίδια της την μητέρα και τους μυστηριώδης θανάτους των άλλων δύο μικρότερων αδερφών της, οι διωκτικές αρχές έχουν βάλει στο μικροσκόπιο τους και το θάνατο της σπιτονοικοκυράς του ζευγαριού.

Η 69χρονη έφυγε από της ζωή στις 13 Σεπτεμβρίου του 2020 ενώ νοσηλεύονταν στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο του Ρίου. Κατά… σύμπτωση κι η σπιτονοικοκυρά, ξεψύχησε Κυριακή, την ίδια ήμερα που πέθαναν και τα τρία παιδιά της οικογένειας από την Πάτρα.

Στο πιστοποιητικό θανάτου ως αιτία έχει αναγραφεί «νεόπλασμα μήτρας – οστεολογικές βλάβες». Τα έξοδα της κηδείας τα πλήρωσε ο Μάνος Δασκαλάκης, ο οποίος όπως αναφέρουν οι πληροφορίες του newsit.gr διέθετε και πληρεξούσιο από την 69χρονη η οποία για πολλά χρόνια παρέμεινε κλεισμένη μέσα στο σπίτι της ενώ τη φροντίδα της, κάποια στιγμή είχε αναλάβει η Ρούλα Πισπιρίγκου. Το ζευγάρι όπως λένε οι πληροφορίες στην αρχή έμενε δωρεάν στο διαμέρισμα που της είχε δώσει η 69χρονη κι όταν η ηλικιωμένη γυναίκα ζήτησε από τη Ρούλα και Μάνο ενοίκιο οι σχέσεις τους ψυχράθηκαν.

Η 69χρονη που ήταν ένα κλειστό άτομο δεν είχε πολλές σχέσεις ακόμα και με τους κοντινούς της συγγενείς, οι οποίοι έμαθαν για το θάνατο της όταν ήρθε στη δημοσιότητα το θέμα της Πάτρας που έχει συγκλονίσει το πανελλήνιο.

Στην κηδεία της παραβρέθηκαν λίγα άτομα, ενώ δεν είχε ειδοποιηθεί κανένας από τους συγγενείς. Πρώτα ξαδέρφια της αλλά και ανίψια της, που παρακολουθούν όλες αυτές τις ημέρες τις εξελίξεις αποφάσισαν να απευθυνθούν σε ειδικούς. Μίλησαν με δικηγόρο με τον οποίο θα συναντηθούν σήμερα ή αύριο, ενώ ήδη ντετέκτιβ ξεκίνησε τις έρευνες.

«Ανέλαβα την υπόθεση με την σπιτονοικοκυρά της Ρούλας Πισπιρίγκου από κάποια από τα ξαδέρφια της. Ήμουν στην Πάτρα από χθες. Ασχολούμαι αποκλειστικά και μόνο με την αιτία θανάτου της σπιτονοικοκυράς. Είμαι στη φάση να ξεκαθαριστεί τι έχει γίνει ακριβώς. Δηλαδή εάν έχει γίνει αποτέφρωση, ή την έχουν σκοτώσει ή δεν είναι μέσα στον τάφο» αναφέρει στο newsit.gr ιδιωτικός ερευνητής, Σωκράτης Στρατής και συνεχίζοντας προσθέτει:

«Θέλω να μπορέσω να πάρω και το πιστοποιητικό θανάτου. Μετά θα συνεχίσω τα υπόλοιπα. Θα πρέπει να δω αν τα περιουσιακά της στοιχεία είναι τέτοια που κάποιος θα είχε λόγο να σκοτώσει και να ωφεληθεί. Για να μπορέσουμε να μιλήσουμε για εγκληματική ενέργεια θα πρέπει να βρούμε το πιστοποιητικό θανάτου και από τι έπασχε η γυναίκα και τη νοσηλεία της στο νοσοκομείο. Πήγα στον τάφο, μίλησα με δικηγόρους, επικοινώνησα με το νεκροθάφτη ο οποίος έχει θάψει και τα τρία παιδάκια. Δεν μπορώ να πω κάτι αυτή τη στιγμή. Από αύριο θα είμαι σε θέση σιγά-σιγά να ξετυλίγω το κουβάρι».

Πηγή: newsit.gr

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Συμπλοκή νεαρών στην Λευκωσία: Στο νοσοκομείο τρεις τραυματίες - Διερευνά τους ισχυρισμούς τους η Αστυνομία

Εξήγγειλε και επίσημα την υποψηφιότητα του Τορναρίτη για τη δημαρχία Λευκωσίας ο ΔΗΣΥ: «Ο Νίκος την αγαπάει πραγματικά και την πονάει αυτή την πόλη»

Στο νοσοκομείο 19χρονος - Έχασε τον έλεγχο της μοτοσικλέτας του και προσέκρουσε σε πάσσαλο

Ξεπέρασε το επιτρεπτό όριο η σκόνη: Ο λόγος που «προτιμά» τη χώρα μας – «Αυξομειώσεις μέχρι τη Δευτέρα»

Πράξη ανθρωπιάς από Κύπριο: Νοικιάζει αφιλοκερδώς την οικία του σε μητέρα μονογονιό 5 ανήλικων παιδιών



Ο ΥΠΕΞ του Ιράν υποβαθμίζει το πλήγμα στην Ισφαχάν - Δεν το αποδίδει στο Ισραήλ

Ο ΥΠΕΞ του Ιράν υποβαθμίζει το πλήγμα στην Ισφαχάν - Δεν το αποδίδει στο Ισραήλ

Ο ιρανός υπουργός Εξωτερικών Χοσεΐν Αμίρ Αμπντολαχιάν υποβάθμισε το πλήγμα στην Ισφαχάν, παρομοιάζοντας τα μέσα που χρησιμοποιήθηκαν με «παιδικά παιχνίδια», ενώ δεν επέρριψε ευθύνη στο Ισραήλ.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top