ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Wargaming: Aποχωρεί από Ρωσία και Λευκορωσία - Στήριξη σε όσο προσωπικό επηρεάζεται

Wargaming: Aποχωρεί από Ρωσία και Λευκορωσία - Στήριξη σε όσο προσωπικό επηρεάζεται

Τις τελευταίες εβδομάδες, η Wargaming διεξάγει μια στρατηγική ανασκόπηση των επιχειρηματικών δραστηριοτήτων της σε όλο τον κόσμο.

Όπως αναφέρεται σε ανακοίνωση της, η εταιρεία αποφάσισε ότι δεν θα διατηρεί, ούτε θα λειτουργεί επιχειρήσεις στη Ρωσία και τη Λευκορωσία και ότι θα αποχωρήσει και από τις δύο χώρες.

Από τις 31 Μαρτίου, η εταιρεία μετέφερε τις δραστηριότητες που αφορούν τα παιχνίδια της στη Ρωσία και τη Λευκορωσία στην τοπική διοίκηση του Lesta Studio, το οποίο δεν συνδέεται πλέον με τη Wargaming. Η εταιρεία δεν θα επωφεληθεί από αυτή τη διαδικασία, ούτε σήμερα, ούτε στο μέλλον. Αντίθετα, αναμένουμε να υποστούμε σημαντικές απώλειες ως άμεση συνέπεια αυτής της απόφασης.

Ως εταιρεία, θα ολοκληρώσουμε τη λειτουργική μετάβαση με όλη τη δέουσα σημασία, παραμένοντας σε πλήρη συμμόρφωση με όλους τους νόμους και διασφαλίζοντας τη συνεχή ασφάλεια και υποστήριξη των εργαζομένων μας. Κατά τη διάρκεια της μεταβατικής περιόδου, τα προϊόντα της Wargaming θα παραμείνουν διαθέσιμα στη Ρωσία και τη Λευκορωσία και θα λειτουργούν από τον νέο ιδιοκτήτη.

H Wargaming έχει επίσης ξεκινήσει τη διαδικασία κλεισίματος του στούντιό της στο Μινσκ της Λευκορωσίας.

Θα παρέχουμε όσο το δυνατόν περισσότερες αποζημιώσεις και υποστήριξη στους υπαλλήλους μας που επηρεάζονται από αυτή την αλλαγή.

Παρά το μέγεθος αυτής της απόφασης, ως εταιρεία είμαστε σίγουροι για το μέλλον της επιχείρησής μας και δεσμευόμαστε να συνεχίσουμε να παρέχουμε ποιοτικά παιχνίδια στους παίκτες μας.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Απόπειρα φόνου στη Λευκωσία: Διασωληνωμένος ο 34χρονος - Συνεχίζονται οι έρευνες για εντοπισμό των δραστών

Μονή Αββακούμ: Ζητούν παύση της ανακριτικής διαδικασίας οι δικηγόροι των μοναχών

Υπουργείο Υγείας: Αυτές είναι οι συστάσεις προς το κοινό για προστασία από τη σκόνη

Αφορά χαμηλοσυνταξιούχους: Έρχεται αυξημένο το φετινό πασχαλινό επίδομα - Δείτε το ποσό



Στήθηκε Κέντρο Κρίσεως για την πυρκαγιά στο Κρατικό Δάσος Λεμεσού - Στο σημείο η Υπ. Γεωργίας -Δείτε βίντεο

Στήθηκε Κέντρο Κρίσεως για την πυρκαγιά στο Κρατικό Δάσος Λεμεσού - Στο σημείο η Υπ. Γεωργίας -Δείτε βίντεο

Το Τμήμα Δασών του Υπουργείου Γεωργίας, Αγροτικής Ανάπτυξης και Περιβάλλοντος ανακοινώνει ότι η πυρκαγιά που εκδηλώθηκε σήμερα Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024 και ώρα 09:50 στο Κρατικό Δάσος Λεμεσού, συνεχίζει να βρίσκεται σε εξέλιξη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top