ΕΛΛΑΔΑ

Ρούλα Πισπιρίγκου: «Χειρίστηκε όλο τον κόσμο, κορόιδεψε όλη την Ελλάδα» λέει νοσηλεύτρια στη ΜΕΘ του Ρίου

Ρούλα Πισπιρίγκου: «Χειρίστηκε όλο τον κόσμο, κορόιδεψε όλη την Ελλάδα» λέει νοσηλεύτρια στη ΜΕΘ του Ρίου

Χειριστική συμπεριφορά, αδιαφορία για την Τζωρτζίνα και απάθεια καταλογίζει στη Ρούλα Πισπιρίγκου νοσηλεύτρια της ΜΕΘ του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Πατρών στο Ρίο.

Η νοσηλεύτρια είπε στο Mega ότι η συμπεριφορά της ήταν «τυπική. Διεκπεραιωτική, για 20 λεπτά με μισή ωρίτσα δεν άλλαξε ποτέ ούτε ένα πάμπερς στο παιδί της, δεν έκανε τίποτα, τίποτα. Όπως σας το λέω», προσθέτοντας: «Μία αναρρόφηση, να της δείξουμε πώς θα το ταΐζει, τίποτα! Δεν προσπαθούσε πολύ να μας πιάσει την κουβέντα, ούτε κι εμείς με αυτήν για να πω την αλήθεια. Δεν μας άρεσε η συμπεριφορά της, η αύρα της, δεν ξέρω πώς να σας το πω».

Η νοσηλεύτρια υποστήριξε ότι η Ρούλα, κατά τη διάρκεια της νοσηλείας της Τζωρτζίνας, δεν πρόσεχε το παιδί της, αλλά είχε την προσοχή της στους γιατρούς. Το προσωπικό, όπως είπε, είχε τυπικές σχέσεις μαζί της. «Καθόταν μεν στο παιδί της δίπλα, αλλά το μυαλό της το είχε σε εμάς. Δηλαδή όταν δεν την κοιτάγαμε, την πιάναμε με την άκρη του ματιού μας να μας κοιτάει, να μας παρατηρεί αν την κοιτάμε, έκοβε κίνηση, πώς να το πω... Είχε το νου της σε εμάς» είπε.

Η νοσηλεύτρια ανέφερε ότι στη μαγνητική, έγινε μέθη στην Τζωρτζίνα και δεν της έγινε ολική αναισθησία. «Είμαστε άρρωσοι από πέρσι τον Απρίλιο και φοβόμασταν ότι δεν θα έβγαινε και ποτέ αυτή η ιστορία στο φως, δεν θα μάθαινε ποτέ κανείς τίποτα και θα κυκλοφορούσε ακόμα ανενόχλητη αυτή η γυναίκα», είπε.

Σύμφωνα με τη νοσηλεύτρια, η Τζωρτζίνα, μετά την ανακοπή, χρειαζόταν άνθρωπο 24 ώρες το 24ωρο. Από τη στιγμή που ο Μάνος Δασκαλάκης είχε φύγει από το σπίτι, όλη η ευθύνη έπεφτε αποκλειστικά σε αυτή. «Θα έπρεπε να σηκώνει το παιδί, 20-22 κιλά, να το κάνει μπάνιο, είχε μεγάλη φροντίδα το παιδί, είχε μεγάλη ανάγκη» ανέφερε, εξηγώντας ότι ήταν πλήρως εξαρτημένο από τη μητέρα του.

«Χειρίστηκε όλον τον κόσμο, αυτούς που της συμπαραστάθηκαν, κορόιδεψε όλη την Ελλάδα» δήλωσε, ενώ είπε ότι δεν είχε σχέσεις με το νοσηλευτικό προσωπικό, του οποίου τις κινήσεις παρακολουθούσε με προσοχή.

Η νοσοκόμα αναφέρθηκε και στον Μάνο Δασκαλάκη, για τον οποίο, όπως είπε, έχει άλλη εικόνα. «Ήταν βαθιά πληγωμένος, ξημεροβραδιαζόταν έξω στον διάδρομο» είπε.

«Είδα λατρεία από τον Μάνο, είδα συναίσθημα. Πράγματα που θα περίμενα να τα δω από τη μάνα. Όμως ήταν ένας πατέρας απών από το σπίτι» είπε μεταξύ άλλων.

Πηγή: protothema.gr

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Ανάλυση - Επίθεση Ισραήλ: Τι να περιμένουμε μετά το χτύπημα - Το Ιράν ενεργοποίησε συστήματα αεράμυνας

Ανάλυση - Επίθεση Ισραήλ: Τι να περιμένουμε μετά το χτύπημα - Το Ιράν ενεργοποίησε συστήματα αεράμυνας

Στη Μέση Ανατολή και στις σχέσεις Ισραήλ και Ιράν είναι στραμμένα τα βλέμματα της διεθνούς κοινότητας για ακόμη μία φορά μετά το χτύπημα στο έδαφος της Τεχεράνης που αποδίδεται στο Τελ Αβίβ.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top