ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

Πήρε ναρκωτικά και έπιασε τιμόνι - Χειροπέδες σε 35χρονο - Βρήκαν στο σπίτι του κάνναβη και μύλο αλέσεως

Πήρε ναρκωτικά και έπιασε τιμόνι - Χειροπέδες σε 35χρονο - Βρήκαν στο σπίτι του κάνναβη και μύλο αλέσεως

Άνδρας ηλικίας 35 ετών, κάτοικος Αγίας Νάπας, συνελήφθη για υπόθεση παράνομης κατοχής ναρκωτικών και 50χρονος στο Φρέναρος φέρεται να οδηγούσε υπό την επήρεια αλκοόλης.

Όπως ανέφερε στο ΚΥΠΕ ο Στηβ Θεοδούλου, εκπρόσωπος Τύπου της Αστυνομικής Διεύθυνσης Αμμοχώστου, «τις τελευταίες 72 ώρες μεταξύ των ημερομηνιών 1 – 4 Απριλίου, η Αστυνομική Διεύθυνση Αμμοχώστου προέβη σε συντονισμένες επιχειρήσεις, κατά τη διάρκεια των οποίων έγιναν συνολικά 219 καταγγελίες για διάφορες τροχαίες παραβάσεις όπως υπέρβαση του ορίου ταχύτητας, χρήση κινητού τηλεφώνου κατά την οδήγηση, οδήγηση υπό την επήρεια ναρκωτικών ουσιών, οδήγηση χωρίς ζώνη ασφαλείας, παράβαση σήματος τροχαίας, επικίνδυνη και αλόγιστη οδήγηση και οδήγηση υπό την επήρεια αλκοόλης».

Πρόσθεσε ότι από τις επιχειρήσεις ξεχωρίζει η σύλληψη 35 χρόνου κατοίκου Αγίας Νάπας ο οποίος εντοπίστηκε από μέλη της ΥΚΑΝ Αμμοχώστου να οδηγεί υπό την επήρεια ναρκωτικών ουσιών. Σε έρευνα που ακολούθησε στην οικία του, που διενεργήθηκε δυνάμει δικαστικού εντάλματος, εντοπίστηκαν δυο σακουλάκια κάνναβης και ένας μύλος αλέσεως που περιείχε ποσότητα κάνναβης συνολικού βάρους 7,8 γραμμαρίων».

Ο 35χρονος «υποβλήθηκε σε έλεγχο ναρκοτέστ με θετικό αποτέλεσμα και αφού κατηγορήθηκε γραπτώς αφέθηκε ελεύθερος για να κλητευθεί ενώπιον Δικαστηρίου σε μεταγενέστερο στάδιο. Την υπόθεση διερευνούν το Επαρχιακό Κλιμάκιο Αμμοχώστου της ΥΚΑΝ και ο Αστυνομικός Σταθμός Αγίας Νάπας».

Σύμφωνα με τον Στηβ Θεοδούλου «γύρω στις 8.35 το βράδυ της Κυριακής 3 Απριλίου, μέλη του Αστυνομικού Σταθμού Δερύνειας ανταποκρίθηκαν σε τροχαίο δυστύχημα με υλικές ζημιές που έγινε στο Φρέναρος με εμπλεκόμενο οδηγό κάτοικο Λιοπετρίου ηλικίας 50 ετών. Από προκαταρκτικό έλεγχο αλκοόλης στον οποίο υποβλήθηκε ο 50χρονος, διαπιστώθηκε ένδειξη 100 mg αντί 22mg, δηλαδή πενταπλάσια ποσότητα από το επιτρεπόμενο όριο».

Την υπόθεση διερευνά ο Αστυνομικός Σταθμός Δερύνειας.

Όπως ανέφερε ο κ. Θεοδούλου «οι συντονισμένες επιχειρήσεις της ΑΔΕ Αμμοχώστου έγιναν στα πλαίσια εφαρμογής της σύγχρονης μεθόδου οδικής αστυνόμευσης (road policing) η οποία στοχεύει στην πρόληψη σοβαρών τροχαίων συγκρούσεων και παραβάσεων/στην πρόληψη και εξιχνίαση του εγκλήματος και της νεανικής παραβατικότητας».

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Παράνομα φωτοβολταϊκά: Προς διερεύνηση δύο περιπτώσεις - Πώς επηρεάζουν το δίκτυο της ΑΗΚ

Ξεκάθαρος ο Κεραυνός: «Ανέκδοτο ότι έχουν αντικατασταθεί οι συντάξεις με φιλοδώρημα»

Αυξήσεις στις τιμές καυσίμων: Πόσο έχουν ανέβει - «Οι γεωπολιτικές εξελίξεις επηρεάζουν»

Παραιτήθηκε ο Πρόεδρος του Συνδέσμου Αστυνομίας Κύπρου - Ποιος αναλαμβάνει στη θέση του

Τραγωδία στις ΗΠΑ: Μωρό ενός έτους έπεσε από παράθυρο ξενοδοχείου και σκοτώθηκε



Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Η διζωνική, δικοινοτική ομοσπονδία η μοναδική βάση λύσης»

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Η διζωνική, δικοινοτική ομοσπονδία η μοναδική βάση λύσης»

Η μοναδική βάση επίλυσης του Κυπριακού είναι η λύση στη βάση της διζωνικής δικοινοτικής ομοσπονδίας με πολιτική ισότητα, όπως περιγράφεται στα ψηφίσματα των ΗΕ, των συγκλίσεων που έχουν καταγραφεί μέχρι σήμερα και του ευρωπαϊκού κεκτημένου, δήλωσε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης σε χαιρετισμό του, ο οποίος αναγνώσθηκε από τον Υπουργό Μεταφορών, Επικοινωνιών και Έργων, σε επίσημο δείπνο των ομογενών στη Νέα Υόρκη με αφορμή την επέτειο της Ελληνικής Επανάστασης.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top