«Καμπάνα» ύψους €8.000 σε νυχτερινό κέντρο στην Αγία Νάπα - Εντοπίστηκαν πάνω από 500 πελάτες

«Καμπάνα» ύψους €8.000 σε νυχτερινό κέντρο στην Αγία Νάπα - Εντοπίστηκαν πάνω από 500 πελάτες

Καμπάνα ύψους 8000 ευρώ επιβλήθηκε σε υπεύθυνο υποστατικού στην Αγία Νάπα από την ΑΔΕ Αμμοχώστου, για μη τήρηση των μέτρων και την εφαρμογή των Διαταγμάτων του Περί Λοιμοκαθάρσεως Νόμου.

Πιο συγκεκριμένα και σύμφωνα με ενημέρωση από την Αστυνομία, «γύρω στις 00:30 της 3/4/22 εντοπίστηκε νυκτερινό κέντρο στην Αγία Νάπα να παραβιάζει κατάφορα τους όρους των Διαταγμάτων του Περί Λοιμοκάθαρσης Νόμου, αφού υπήρχε συνωστισμός μεταξύ των πελατών, υπεράριθμοι πελάτες (πέραν των 500 κατά παράβαση του διατάγματος) και μη τήρηση αποστάσεων».

Στον υπεύθυνο του υποστατικού εκδόθηκε από το ΟΠΕ Αμμοχώστου εξώδικο πρόστιμο ύψους 8000 ευρώ.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Νέα ισορροπία ισχύος στην κεντροδεξιά- Η Αννίτα Δημητρίου και ο γρίφος των προεδρικών εκλογών

Νέα ισορροπία ισχύος στην κεντροδεξιά- Η Αννίτα Δημητρίου και ο γρίφος των προεδρικών εκλογών

Οι προεδρικές εκλογές του 2028 μπορεί να βρίσκονται ακόμη μακριά, όμως οι πρόσφατες βουλευτικές εκλογές και όσα ακολούθησαν στη νέα Βουλή, έχουν ήδη αρχίσει να διαμορφώνουν το πολιτικό σκηνικό της επόμενης ημέρας. Και αν υπάρχει ένα βασικό πολιτικό συμπέρασμα από τις τελευταίες εβδομάδες, αυτό δεν αφορά μόνο τους συσχετισμούς δυνάμεων εντός του Κοινοβουλίου. Αφορά κυρίως τη διαμόρφωση μιας νέας ισορροπίας στον ευρύτερο χώρο της κεντροδεξιάς.

BEST OF TOTHEMAONLINE