Αδύνατη η αποστολή/παραλαβή εγγράφων σε Ρωσία και Ουκρανία με διπλωματικό σάκο

Αδύνατη η αποστολή/παραλαβή εγγράφων σε Ρωσία και Ουκρανία με διπλωματικό σάκο

Μη εφικτή η αποστολή/παραλαβή εγγράφων με διπλωματικό σάκο σε Ρωσία και Ουκρανία

Ενημερώνεστε ότι ένεκα της όλης κατάστασης που προκύπτει από την εισβολή της Ρωσίας στην Ουκρανία και τις επιγενόμενες συνέπειες, όπως το κλείσιμο της Πρεσβείας μας στο Κίεβο και τη δυσχέρεια στη διενέργεια πτήσεων μεταξύ Κύπρου και Ρωσίας, δεν είναι εφικτή η αποστολή/παραλαβή εγγράφων με διπλωματικό σάκο από/προς τη Ρωσία και την Ουκρανία.

Παράλληλα, πληροφορείστε ότι οι εταιρίες DHL και TNT των οποίων οι υπηρεσίες χρησιμοποιούνται, γνωστοποίησαν ότι σταματούν πλέον την αποστολή και παραλαβή πακέτων με προορισμό ή προέλευση τη Ρωσία.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Το θετικό κλίμα δεν αρκεί - Οι τρεις εκκρεμότητες Χριστοδουλίδη και η δύσκολη αποστολή της Ολγκίν - Τι αναμένεται από τις επαφές με την απεσταλμένη του ΟΗΕ

Κυπριακό: Το θετικό κλίμα δεν αρκεί - Οι τρεις εκκρεμότητες Χριστοδουλίδη και η δύσκολη αποστολή της Ολγκίν - Τι αναμένεται από τις επαφές με την απεσταλμένη του ΟΗΕ

Η νέα κινητικότητα γύρω από το Κυπριακό δημιουργεί ένα παράθυρο για επανεξέταση των δυνατοτήτων συνεννόησης μεταξύ των δύο πλευρών, χωρίς όμως να έχουν μέχρι στιγμής διαμορφωθεί οι προϋποθέσεις, για την επανέναρξη ουσιαστικών διαπραγματεύσεων. Η συνάντηση του Προέδρου της Δημοκρατίας, Νίκου Χριστοδουλίδη, με τον Τουρκοκύπριο ηγέτη, Τουφάν Ερχιουρμάν, στις 27 Οκτωβρίου πραγματοποιήθηκε σε θετικό κλίμα, αλλά ολοκληρώθηκε χωρίς κοινό ανακοινωθέν και χωρίς δημοσιοποίηση συγκεκριμένων αποτελεσμάτων.

BEST OF TOTHEMAONLINE