Ξεκαθαρίζει ο Δήμος Λατσιών - «Αποκύημα φαντασίας προοπτική για σύσταση Δήμο Αθαλάσσας»

Ξεκαθαρίζει ο Δήμος Λατσιών - «Αποκύημα φαντασίας προοπτική για σύσταση Δήμο Αθαλάσσας»

Εξ’ αφορμής των δημοσιευμάτων ιστοσελίδας και Εφημερίδας στα οποία γίνεται αναφορά για «κοινή επιθυμία των Δήμων Αγλαντζιάς, Γερίου και Λατσιών για δημιουργία Δήμου Αθαλάσσας», ο Δήμος Λατσιών με ανακοίνωσή του απαντάει: «ουδέν αναληθέστερο».

Αυτούσια η ανακοίνωση
Ενώπιον του Δημοτικού Συμβουλίου Λατσιών, δεν έχει τεθεί ποτέ για εξέταση η προοπτική σύστασης Δήμου Αθαλάσσας. Κατ’ επέκταση η αναφορά σε συμφωνία ή επιθυμία των Λατσιών, αποτελεί αποκύημα φαντασίας και όχι πραγματικότητα.

Ο Δήμος μας, από κοινού με τον Δήμο Γερίου, παραμένει αμετάθετα στοχοπροσηλωμένος στην υλοποίηση της μεταρρυθμιστικής νομοθεσίας, όπως ψηφίστηκε από την Βουλή των Αντιπροσώπων κατά τη Συνεδρίαση της, ημερ. 3/03/2022.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

Ανάλυση: Καταστατικό συνέδριο ΔΗΣΥ με δείγματα πολιτικού ρεβανσισμού – Οι διαγραφές υπουργών και η αυτοπαγίδευση

Ανάλυση: Καταστατικό συνέδριο ΔΗΣΥ με δείγματα πολιτικού ρεβανσισμού – Οι διαγραφές υπουργών και η αυτοπαγίδευση

Δύο χρόνια μετά τις προεδρικές εκλογές και τα όσα τον «πλήγωσαν», ο ΔΗΣΥ έλαβε την απόφαση μέσα από το καταστατικό συνέδριο που πραγματοποιήθηκε το Σάββατο, να πράξει  αυτό, που δεν τολμούσε να πράξει, αμέσως μετά τις εκλογές.

BEST OF TOTHEMAONLINE