Κυπριακό: Η Ολγκίν επιστρέφει στην Κύπρο τον Δεκέμβριο - Στο επίκεντρο το μέλλον των συνομιλιών
Η Λευκωσία απαντά θετικά στη νέα ημερομηνία της επίσκεψης – Σταθερή θέση υπέρ της επανέναρξης των διαπραγματεύσεων στη βάση των ψηφισμάτων του ΟΗΕ.

Παρά τα δημοσιεύματα των τελευταίων ημερών, που τους θέλουν να έχουν τραβήξει χωριστούς δρόμους, οι ίδιοι διαψεύδουν κατηγορηματικά ότι έχουν βάλει τέλος στη σχέση τους.
Το Σαββατοκύριακο η γνωστή influencer δεν ανέβασε τίποτα στα social media με τον αγαπημένο της και οι διαδικτυακοί της φίλοι ανησύχησαν.
Ωστόσο, τίποτα δεν συμβαίνει. Σε stories της, η Ιωάννα Τούνη αποκάλυψε ότι βρέθηκε για λίγες ώρες στην Αθήνα προκειμένου να δει τον Δημήτρη Αλεξάνδρου και στη συνέχεια επέστρεψε και πάλι στη Θεσσαλονίκη λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων.
Μάλιστα, δημοσίευσε και φωτογραφίες του μοντέλου, στις οποίες είναι ημίγυμνος.
«Αχ άτιμε τι μάγια μου έχεις κάνει και με έφαγαν οι διαδρομές», έγραψε χαρακτηριστικά και έβαλε τέλος σε κάθε υπόνοια περί χωρισμού.


Πηγή: in.gr
Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις




