Τραγωδία στην άσφαλτο… «Ξεψύχησε» ο μοτοποδηλάτης που ενεπλάκη σε τροχαίο

Τραγωδία στην άσφαλτο… «Ξεψύχησε» ο μοτοποδηλάτης που ενεπλάκη σε τροχαίο

Σε θανατηφόρο εξελίχθηκε το τροχαίο ατύχημα που σημειώθηκε νωρίτερα στον δρόμο Αγίας Νάπας-Λάρνακας, παρά το ύψος της δεύτερης εξόδου προς Βιομηχανική περιοχή Ξυλοφάγου.

Θύμα της ασφάλτου αυτή τη φορά ο 90χρονος Χρήστος Γιάγκου από τη Ξυλοφάγου. 

Σύμφωνα με τις αρχικές ενδείξεις από την Αστυνομία των Βρετανικών Βάσεων, ο άτυχος άντρας φαίνεται να μπήκε στο αντίθετο ρεύμα κυκλοφορίας και να συγκρούστηκε με όχημα που οδηγούσε 48χρονος από τη Λεμεσό. 

Η σκηνή έχει αποκλειστεί από τα μέλη των Βρετανικών Βάσεων, που διενεργούν εξετάσεις για το συμβάν.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Οι σκιές του πορίσματος της Αρχής κατά της διαφθοράς βαραίνουν την Πινδάρου- Πληθαίνουν οι φωνές αποστασιοποίησης από τον Αναστασιάδη

Οι σκιές του πορίσματος της Αρχής κατά της διαφθοράς βαραίνουν την Πινδάρου- Πληθαίνουν οι φωνές αποστασιοποίησης από τον Αναστασιάδη

Η δημοσιογραφική διάσκεψη του τέως Προέδρου της Δημοκρατίας Νίκου Αναστασιάδη δεν άφησε μόνο πολιτικές και νομικές προεκτάσεις. Ανέδειξε ταυτόχρονα ένα ζήτημα που εδώ και καιρό σιγοβράζει στο εσωτερικό του Δημοκρατικού Συναγερμού: Τη σχέση του κόμματος, με την πολιτική κληρονομιά του ανθρώπου, που το οδήγησε σε δύο συνεχόμενες προεδρικές νίκες, αλλά ο οποίος σήμερα βρίσκεται στο επίκεντρο μιας πρωτοφανούς συζήτησης, για ζητήματα διαφθοράς και πολιτικής ευθύνης.