Ανέκοψαν για έλεγχο 27χρονη οδηγό - Εντόπισαν ναρκωτικά στην κατοχή της

Ανέκοψαν για έλεγχο 27χρονη οδηγό - Εντόπισαν ναρκωτικά στην κατοχή της

Υπόθεση παράνομης κατοχής και χρήσης ελεγχόμενου φαρμάκου τάξεως Α, οδήγηση οχήματος υπό την επήρεια ναρκωτικών ουσιών και άλλα τροχαία αδικήματα διερευνά η Τροχαία Πάφου σε συνεργασία με την ΥΚΑΝ (Κλιμάκιο Πάφου).  

Σύμφωνα με τον Βοηθό αστυνομικό διευθυντή Πάφου, Μιχάλη Ιωάννου, στις 23:40 της Τρίτης μέλη του Ουλαμού Πρόληψης Εγκλημάτων Πάφου και της Τροχαίας Πάφου βρίσκονταν σε μηχανοκίνητη περιπολία στην Πάφο, στο πλαίσιο της οποίας ανέκοψαν για τροχονομικό έλεγχο αυτοκίνητο που οδηγούσε 26χρονος. 

Συνοδηγός ήταν μια 27χρονη και στο πίσω κάθισμα καθόταν νεαρός ηλικίας 21 ετών. 

Σε έλεγχο των προσώπων που επέβαιναν του οχήματος αλλά και του οχήματος διαπιστώθηκε ότι μέσα στην τσάντα της 27χρονης υπήρχε ποσότητα ναρκωτικών ουσιών. Ανακρινόμενη η 27χρονη παραδέχτηκε ότι τα ναρκωτικά τα κατείχε για δική της χρήση και συνελήφθη για το αυτόφωρο αδίκημα της παράνομης κατοχής ναρκωτικών.

Στην συνέχεια στον οδηγό του οχήματος έγινε προκαταρκτικός έλεγχος νάρκοτεστ με θετική ένδειξη. Επίσης λήφθηκε δεύτερο δείγμα για να σταλεί στο Γενικό Χημείο του Κράτους για εργαστηριακές εξετάσεις.

Ακόμη έγιναν διάφορες καταγγελίες για οδήγηση του οχήματος με φιμέ τζάμια, φθαρμένα ελαστικά, και άλλα μικροαδικήματα για τα οποία εξεδόθη εξώδικο πρόστιμο. Η ΥΚΑΝ και η Τροχαία Πάφου συνεργάζονται και διερευνούν την υπόθεση.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΔΗΚΟ: Η νέα ισχύς του Νικόλα, το χαρτί Σενέκη, και η δεύτερη ευκαιρία στον Χριστοδουλίδη

ΔΗΚΟ: Η νέα ισχύς του Νικόλα, το χαρτί Σενέκη, και η δεύτερη ευκαιρία στον Χριστοδουλίδη

Η συνάντηση της ηγεσίας του ΔΗΚΟ το απόγευμα της Τετάρτης, με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, δεν έλυσε τις διαφορές που έχουν συσσωρευτεί, τους τελευταίους μήνες. Αντίθετα, επιβεβαίωσε ότι η σχέση των δύο πλευρών περνά ίσως τη δυσκολότερη δοκιμασία της, από την έναρξη της συνεργασίας τους. Το γεγονός, ότι συμφωνήθηκε νέα συνάντηση μέσα στο επόμενο δεκαήμερο, δείχνει πως και οι δύο επιθυμούν να διατηρήσουν ανοιχτούς τους διαύλους επικοινωνίας. Το ερώτημα, ωστόσο, είναι κατά πόσο υπάρχει ακόμη το πολιτικό κεφάλαιο για μια πραγματική επανεκκίνηση.

BEST OF TOTHEMAONLINE