Μυστήριο με τη δόνηση που σημειώθηκε στην Πάφο και δεν ηταν σεισμός - Το διαψεύδουν οι Βρετανικές Βάσεις

Μυστήριο με τη δόνηση που σημειώθηκε στην Πάφο και δεν ηταν σεισμός - Το διαψεύδουν οι Βρετανικές Βάσεις

Δεν ήταν σεισμός τελικά η δόνηση που σημειώθηκε το απόγευμα της Τρίτης στην Πάφο, ξεκαθαρίζει το Τμήμα Γεωλογικής Επισκόπησης.

Ενω απο την πλευρά τους οι Βρετανικές Βάσεις διαψεύδουν οτι το φαινόμενο προκλήθηκε απο μαχητικά, καθώς όπως αναφέρεται σε πίσημη ενημέρωση, κανένα μαχητικό αεροσκάφος δεν πέρασε χθες στην περιοχή της Πάφου.

Δείτε την ανάρτηση της Δρ Συλβάνα Πηλείδου, Ανώτερη Γεωλογική Λειτουργός, Προϊστάμενη Κλάδου Σεισμολογίας και Γεωφυσικής , όπου αναφέρει "Το σεισμολογικό μας δίκτυο δεν καταγράφει μόνο σεισμούς! Πιο κάτω η καταγραφή της έκρηξης Λιβάνου του 2020 από 2 χερσαίους και 1 υποθαλάσσιο σεισμολογικό σταθμό. Περίπου 10 λεπτά μετά από την καταγραφή της έκρηξης, έφτασε το ηχητικό κύμα το οποίο προκάλεσε 2η δόνηση του εδάφους!"

Μετα απο τη διάψευση των Βρετανικών Βάσεων, το μυστήριο παραμένει άλυτο για τη δόνηση που ενιωσαν οι κατοικοι της Παφου.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

ΠτΔ:  Χαιρετίζει απόφαση Νορβηγίας για άρση εμπάργκο όπλων κατά της Κύπρου - «Σημαντικό βήμα»

ΠτΔ: Χαιρετίζει απόφαση Νορβηγίας για άρση εμπάργκο όπλων κατά της Κύπρου - «Σημαντικό βήμα»

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλιδης χαιρέτισε την Παρασκευή την απόφαση της Νορβηγίας να ανοίξει αιτήσεις για την εξαγωγή αμυντικού στρατιωτικού υλικού προς την Κύπρο, χαρακτηρίζοντας την απόφαση ως «σημαντικό βήμα ενίσχυσης της διμερούς αμυντικής συνεργασίας».

BEST OF TOTHEMAONLINE