ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ

Η Libertex εντάσσεται στην ομάδα υποστηρικτών των ανθρωπιστικών προγραμμάτων και δομών του Hope For Children

Η Libertex εντάσσεται στην ομάδα υποστηρικτών των ανθρωπιστικών προγραμμάτων και δομών του Hope For Children

Η εταιρεία επενδυτικών υπηρεσιών, Libertex, μέλος του Ομίλου Libertex, ανακοινώνει την υπογραφή Πρωτοκόλλου Συνεργασίας με το “Hope For Children” CRC Policy Center (HFC), με στόχο τη διαχρονική στήριξη των ανθρωπιστικών προγραμμάτων και δομών του Οργανισμού, καθώς και την εφαρμογή κοινών δράσεων, στο πλαίσιο της προστασίας των δικαιωμάτων των παιδιών.

Την έναρξη της συνεργασίας σηματοδοτεί η χρηματική εισφορά 40,000 ευρώ, εκ μέρους της Libertex για το 2022, η οποία θα διατεθεί μεταξύ άλλων για σκοπούς ανακαίνισης της παιδικής στέγης που λειτουργεί ο Οργανισμός στη Λευκωσία. Οι παιδικές στέγες «Σπίτια της Ελπίδας» φιλοξενούν ασυνόδευτα παιδιά και προσφέρουν υπηρεσίες αποκατάστασης, ένταξης και βιώσιμης λύσης, καλύπτοντας παράλληλα τις εξατομικευμένες ανάγκες των παιδιών. Μέσα από τη σημαντική οικονομική συνεισφορά της εταιρείας Libertex, το Hope For Children πρόκειται να εστιάσει και στην κάλυψη σημαντικών αναγκών που προκύπτουν για την εύρυθμη λειτουργία των δομών φιλοξενίας.

O CEO της Libertex, Michael Geiger δήλωσε σχετικά: «Είμαστε ιδιαίτερα περήφανοι και χαρούμενοι καθώς με την κίνηση μας αυτή θα συνδράμουμε έμπρακτα στις ανάγκες των παιδιών που μας χριεάζονται. Για εμάς είναι άκρως σημαντική η πρωτοβουλία αυτή, καθότι η Libertex θα σταθεί σημαντικός αρωγός στη συλλογική προσπάθεια που καταβάλλεται για ένα καλύτερο μέλλον ενάντια των αντίξοων συνθηκών που όλοι βιώνουμε».

Εκ μέρους του Ομίλου Libertex, ο CMO, κ. Μάριος Χαϊλής διαβεβαίωσε τη δέσμευση της εταιρείας να συνεισφέρει στο ανθρωπιστικό έργο του Hope For Children, για κάθε παιδί που το έχει ανάγκη. Πρόσθεσε παράλληλα ότι η εταιρεία διακατέχεται από μεγάλη ευαισθησία απέναντι στα θέματα που αφορούν στην προστασία των παιδιών και παραμένει έτοιμη να συνδράμει στην αποστολή του Οργανισμού και στις ανάγκες της διαφοροποιημένης πραγματικότητας που βιώνουμε σήμερα.

Με την ευκαιρία της υπογραφής του Πρωτοκόλλου Συνεργασίας, ο Γενικός Διευθυντής του HFC, κ. Joseph Borghese, εξέφρασε τις θερμές του ευχαριστίες προς τη διεύθυνση της εταιρείας Libertex για την υποστήριξη, εκφράζοντας παράλληλα την εκτίμηση του, εκ μέρους όλων των μελών του HFC, για όλα όσα πρόκειται να προσφέρει η συνεργασία αυτή προς τα παιδιά. Συγκεκριμένα, επεσήμανε ο κ. Borghese, «η συνεργασία αυτή θα συνεισφέρει στη διασφάλιση ενός ασφαλούς και φιλικού προς τα παιδιά περιβάλλοντος διαβίωσης».

Για την Libertex:

H Libertex με έδρα την Κύπρο, αποτελεί μέλος του Ομίλου Libertex και προσφέρει επενδυτικές υπηρεσίες μέσω CFDs με υποκείμενα περιουσιακά στοιχεία όπως εμπορεύματα, ξένο συνάλλαγμα, διαπραγματεύσιμα αμοιβαία κεφάλαια (EFTs), κρυπτονομίσματα και άλλα. Παράλληλα, προσφέρει και επενδύσεις σε πραγματικές μετοχές χωρίς την χρέωση προμήθειας.

Τα τελευταία χρόνια η Libertex έχει αποσπάσει περισσότερα από 40 διεθνή βραβεία και αναγνωρίσεις, συμπεριλαμβανομένου και του “Most Trusted Broker in Europe” (Ultimate Fintech Awards, 2021). Η Libertex είναι ο Επίσημος Πάροχος Επενδυτικών Υπηρεσιών της ποδοσφαιρικής ομάδας Tottenham Hotspur, ενώνοντας έτσι τους συναρπαστικούς κόσμους του ποδοσφαίρου και των επενδύσεων.

Από το 1997 που ιδρύθηκε, ο Όμιλος Libertex έχει αναπτυχθεί σε έναν ποικιλόμορφο οργανισμό εταιρειών εξυπηρετώντας εκατομμύρια πελάτες ανά το παγκόσμιο.

Η επενδυτική πλατφόρμα της Libertex χρησιμοποιείται από την Indication Investments Ltd, η οποία εδρεύει στην Κύπρο υπό την εποπτεία της Επιτροπής Κεφαλαιαγοράς της Κύπρου με Αριθ. Άδειας 164/12. Περισσότερα για την Libertex στο www.libertex.com

Για το “Hope For Children” CRC Policy Center:

Το “Hope For Children” CRC Policy Center (HFC) είναι ένας Διεθνής, Ανθρωπιστικός και Ανεξάρτητος Οργανισμός που ιδρύθηκε στην Κύπρο το 2008 με έδρα τη Λευκωσία, με εκπροσώπηση σε άλλες εννιά χώρες.

Το “Hope For Children” CRC Policy Center υλοποιεί πολυεπίπεδα ανθρωπιστικά προγράμματα που αφορούν στην προώθηση των δικαιωμάτων όλων των παιδιών με προτεραιότητα την ευημερία τους, την εκπαίδευση και την πρόληψη κάθε είδους βίας ενάντια στα παιδιά καθώς και στην ψυχοκοινωνική και νομική τους στήριξη.

Εστιάζει παράλληλα και στην υλοποίηση ευρωπαϊκών προγραμμάτων τα οποία περιλαμβάνουν έρευνα, εκπαίδευση επαγγελματιών και αλλαγή πολιτικών που αφορούν στα δικαιώματα των παιδιών. Περισσότερα για το “Hope For Children” CRC Policy Center στο www.uncrcpc.org.cy

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Δημοτικές Εκλογές: Σήμερα η υποβολή υποψηφιοτήτων για  Δημάρχους, Αντιδημάρχους και Δημοτικούς Συμβούλους

Δημοτικές Εκλογές: Σήμερα η υποβολή υποψηφιοτήτων για Δημάρχους, Αντιδημάρχους και Δημοτικούς Συμβούλους

Πραγματοποιείται σήμερα Πέμπτη 25 Απριλίου, η υποβολή υποψηφιοτήτων για τις εκλογές ανάδειξης Προέδρων Επαρχιακών Οργανισμών Αυτοδιοίκησης, Δημάρχων, Αντιδημάρχων, Δημοτικών Συμβούλων και Μελών Σχολικών Εφορειών.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top