Ρούλα Πισπιρίγκου: «Με παρατάει, μέχρι χθες έλεγε άλλα ο Μάνος Δασκαλάκης»

Ρούλα Πισπιρίγκου: «Με παρατάει, μέχρι χθες έλεγε άλλα ο Μάνος Δασκαλάκης»

Τις δηλώσεις του εν διαστάσει συζύγου της για «αδιάσειστα στοιχεία που υπάρχουν εναντίον της» σχολίασε μέσα από τις φυλακές Κορυδαλλού -όπου κρατείται ούσα κατηγορούμενη για τη δολοφονία της 9χρονης κόρης της Τζωρτζίνας – η Ρούλα Πισπιρίγκου.

«Λυπάμαι, αισθάνομαι απογοήτευση και τίποτα άλλο», λέει η 33χρονη για τον Μάνο Δασκαλάκη και προσθέτει: «Με παρατάει και στρέφεται εναντίον μου ενώ εγώ κατηγορούμαι άδικα. Μέχρι χθες έλεγε άλλα», ειπε στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα».
Νωρίτερα σήμερα ο Μάνος Δασκαλάκης βρέθηκε στα δικαστήρια της πρώην σχολής Ευελπίδων μαζί με τους δικηγόρους του και δήλωσε παράσταση πολιτικής αγωγής για την υπόθεση της δολοφονίας της 9χρονης Τζωρτζίνας.

«Δεν μπορώ να το πιστέψω, ωστόσο τα στοιχεία είναι αδιάσειστα», είπε μεταξύ άλλων στις δηλώσεις του ο Μάνος Δασκαλάκης.

Πηγή: protothema.gr

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Οι αντιδράσεις των κομμάτων μετά την αποχώρηση της Πρώτης Κυρίας από τον Ανεξάρτητο Φορέα - Βίντεο

Οι αντιδράσεις των κομμάτων μετά την αποχώρηση της Πρώτης Κυρίας από τον Ανεξάρτητο Φορέα - Βίντεο

Λίγα 24ωρα μετά τη δημοσιοποίηση του βίντεο που προκάλεσε σφοδρές αντιδράσεις, η Πρώτη Κυρία προχώρησε σε δημόσια δήλωση, ανακοινώνοντας την αποχώρησή της από την προεδρία της Διαχειριστικής Επιτροπής του Ανεξάρτητου Φορέα Κοινωνικής Στήριξης.

BEST OF TOTHEMAONLINE