ΕΛΛΑΔΑ

ΕΚΤΑΚΤΟ - ΠΑΤΡΑ: Άρση τηλεφωνικού απορρήτου Ρούλας - Ξεκινούν οι καταθέσεις μαρτύρων για την Τζωρτζίνα

ΕΚΤΑΚΤΟ - ΠΑΤΡΑ: Άρση τηλεφωνικού απορρήτου Ρούλας - Ξεκινούν οι καταθέσεις μαρτύρων για την Τζωρτζίνα

Σε χρόνο εξπρές το Συμβούλιο Πλημμελειοδικών της Αθήνας έκανε δεκτό το αίτημα της 18ης τακτικής ανακρίτριας για άρση του τηλεφωνικού και του ηλεκτρονικού απορρήτου της Ρούλας Πισπιρίγκου, ώστε να χυθεί άπλετο φως στις συνθήκες θανάτου της 9 χρονης Τζωρτζίνας.

Στο μικροσκόπιο οι αναζητήσεις της Ρούλας στο διαδίκτυο - Ξεκινούν οι καταθέσεις μαρτύρων για την Τζωρτζίνα

Επόμενο βήμα το άνοιγμα των 8 τηλεφώνων της κατηγορουμένης, αλλά του ηλεκτρονικού της ταχυδρομείου. Σημαντικό ρόλο θα παίξει όμως και το ιστορικό πλοήγησης της Ρούλας, αφού τυχόν αναζητήσεις της σε φάρμακα ή ουσίες θα μπορούσαν να δώσουν νέα τροπή στην υπόθεση. 

Εντός των ημερών θα «φύγουν» και οι πρώτες κλήσεις προς εμπλεκόμενους προκειμένου να καταθέσουν ως μάρτυρες. Πληροφορίες αναφέρουν ότι και αυτό το βήμα θα ολοκληρωθεί άμεσα, καθώς η Δικαιοσύνη επιθυμεί να κινηθεί με ταχύτητα στο παρόν στάδιο. Γιατροί, νοσηλευτές, αλλά και τα συγγενικά πρόσωπα της Ρούλας Πισπιρίγκου θα διαβούν το κατώφλι του ανακριτικού γραφείου.

Ο Μάνος Δασκαλάκης «άδειασε» τη Ρούλα Πισπιρίγκου

Σοκαρισμένος δήλωσε ο Μάνος Δασκαλάκης, αποχωρώντας από το γραφείο της ανακρίτριας που διερευνά την υπόθεση της 9χρονης κόρης του Τζωρτζίνας, για την οποία κατηγορείται η εν διαστάζει σύζυγός του, Ρούλα Πισπιρίγκου. Την ώρα που εκείνη βρίσκεται στη φυλακή, κατηγορούμενη για ανθρωποκτονία από πρόθεση, ο ίδιος μιλά για «αδιάσειστα στοιχεία».

Ειδικότερα, σε σοκ δηλώνει ότι βρίσκεται ο Μάνος Δασκαλάκης, μιλώντας στους δημοσιογράφους και έχοντας δηλώσει παράσταση πολιτικής αγωγής, υποστηρίζοντας έτσι την κατηγορία σε βάρος της εν διαστάσει συζύγου του, ενώπιον της ανακρίτριας, χαράσσοντας έτσι μια «κόκκινη γραμμή« από την πρώην σύζυγό του.

«Δεν μπορώ να πιστέψω ότι έχει διαπράξει κάτι τέτοιο. Είμαι σοκαρισμένος. Τα στοιχεία όμως είναι αδιάσειστα. Μέχρι τώρα ήταν υπόδειγμα μητέρας μπροστά μας. Περιμένουμε να λάμψει να αλήθεια και περιμένουμε τα συμπεράσματα των αρχών για τους θανάτους και των άλλων δυο παιδιών. Τόσα χρόνια που οι εκθέσεις των ιατροδικαστών απέδιδαν τον θάνατο των παιδιών σε παθολογικά αίτια κυνηγούσαμε να πάρουμε μια απάντηση κυρίως για τη Μαλένα» είπε ο πατέρας των τριών παιδιών.

Σε ερώτηση για τα περιστατικά κακοποίησης της Τζωρτζίνας ο Μάνος Δασκαλάκης, υποστήριξε ότι δεν ευσταθούν αυτές οι πληροφορίες.

«Την πρώτη φορά«, ανέφερε, «είχε έρθει αρμόδια υπηρεσία στο σπίτι και δεν είχε διαπιστώσει κάτι και τη δεύτερη φορά ότι είχαν πάει στο Καραμανδάνειο όπου διαπιστώθηκε ότι το παιδί είχε κάποιο δερματικό πρόβλημα».

Πηγή: ethnos.gr

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Ένταξη του Κοσόβου στο Συμβούλιο της Ευρώπης: Ανοίγει ο ασκός του Αιόλου - Ο ρόλος της Ντόρας Μπακογιάννη

Ένταξη του Κοσόβου στο Συμβούλιο της Ευρώπης: Ανοίγει ο ασκός του Αιόλου - Ο ρόλος της Ντόρας Μπακογιάννη

Με εισήγηση της Ντόρας Μπακογιάννη ως επικεφαλής της ελληνικής αντιπροσωπείας εγκρίθηκε κατά πλειοψηφία από την ολομέλεια της Κοινοβουλευτικής Συνέλευσης του Συμβουλίου της Ευρώπης, για το θέμα της ένταξης του Κοσόβου στο Συμβούλιο της Ευρώπης.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top