Όχημα παρέσυρε πεζό - Στο νοσοκομείο ο 46χρονος

Όχημα παρέσυρε πεζό - Στο νοσοκομείο ο 46χρονος

Όχημα παρέσυρε πεζό το απόγευμα της Τετάρτης (06/04), γύρω στις 3:40 το απόγευμα, ενώ διασταύρωνε το δρόμο στην επαρχία Πάφου.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με την Αστυνομία, 61χρονος στην Πάφο, κάτω από συνθήκες που διερευνώνται, παρέσυρε και τραυμάτισε 46χρονο πεζό στην προσπάθεια του να διασταυρώσει την λεωφόρο Αγίων Αναργύρων.

Ο 46χρονος τραυματίστηκε με κάταγμα στο δεξί πόδι και στο κεφάλι και μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Πάφου όπου και υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση.

Σύμφωνα με πληροφορίες η κατάσταση της υγείας του είναι καλή αφού βρίσκεται εκτός κινδύνου.

Η τροχαία Πάφου συνεχίζει τις έρευνες.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Ο ΔΗΣΥ σε κρίση ταυτότητας - Η επιστολή Αναστασιάδη - Η αμηχανία της Πινδάρου και οι ανοιχτές πληγές του παρελθόντος

Ο ΔΗΣΥ σε κρίση ταυτότητας - Η επιστολή Αναστασιάδη - Η αμηχανία της Πινδάρου και οι ανοιχτές πληγές του παρελθόντος

Σε μια ιδιαίτερα φορτισμένη πολιτικά συγκυρία, με το Κυπριακό να επιστρέφει στη διεθνή ατζέντα και με τον ΔΗΣΥ να επιχειρεί ανασύνταξη μετά από μια περίοδο πολιτικών ανακατατάξεων, η δημόσια παρέμβαση του Νίκου Αναστασιάδη μέσω επιστολής προς την ηγεσία του κόμματος επαναφέρει στο προσκήνιο παλαιότερες, αλλά ανοιχτές, πληγές.

BEST OF TOTHEMAONLINE