Επεισόδια στο Πουρνάρα: 13 πρόσωπα στο Νοσοκομείο μετά από τραυματισμό  

Επεισόδια στο Πουρνάρα: 13 πρόσωπα στο Νοσοκομείο μετά από τραυματισμό   

Επεισόδια και συμπλοκές σημειώθηκαν μεταξύ αλλοδαπών το βράδυ της Τετάρτης στο Κέντρο Φιλοξενίας Πουρνάρα, τα οποία είχαν ως αποτέλεσμα τον τραυματισμό δεκατριών προσώπων.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, στις 22:30, πρόσωπα από δύο διαφορετικές εθνικότητες, κάτω από άγνωστες μέχρι στιγμής συνθήκες, ενεπλάκησαν στα επεισόδια με αποτέλεσμα να εμπλακούν και άλλες ομάδες αλλοδαπών.

Στο σημείο έσπευσαν ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις για να επιβάλουν την τάξη, ενώ ασθενοφόρα μετέφεραν τους τραυματίες στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Προεδρικές 2028: Ανακατεύεται η τράπουλα - Η επιστροφή Αβέρωφ, ο παράγοντας Φειδίας και το μεγάλο δίλημμα του ΔΗΣΥ για Χριστοδουλίδη

Προεδρικές 2028: Ανακατεύεται η τράπουλα - Η επιστροφή Αβέρωφ, ο παράγοντας Φειδίας και το μεγάλο δίλημμα του ΔΗΣΥ για Χριστοδουλίδη

Δύο χρόνια πριν από τις προεδρικές εκλογές του 2028, η πολιτική σκακιέρα της Κύπρου έχει ήδη αρχίσει να κινείται με έντονους ρυθμούς. Στον Δημοκρατικό Συναγερμό η μάχη για το προεδρικό χρίσμα παίρνει πλέον συγκεκριμένη μορφή, η Αννίτα Δημητρίου καλείται να κρατήσει ενωμένη την παράταξη, ενώ ο Νίκος Χριστοδουλίδης παραμένει το πρόσωπο γύρω από το οποίο περιστρέφεται μεγάλο μέρος των πολιτικών υπολογισμών.

BEST OF TOTHEMAONLINE