Επεισόδια στο Πουρνάρα: 13 πρόσωπα στο Νοσοκομείο μετά από τραυματισμό  

Επεισόδια στο Πουρνάρα: 13 πρόσωπα στο Νοσοκομείο μετά από τραυματισμό   

Επεισόδια και συμπλοκές σημειώθηκαν μεταξύ αλλοδαπών το βράδυ της Τετάρτης στο Κέντρο Φιλοξενίας Πουρνάρα, τα οποία είχαν ως αποτέλεσμα τον τραυματισμό δεκατριών προσώπων.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, στις 22:30, πρόσωπα από δύο διαφορετικές εθνικότητες, κάτω από άγνωστες μέχρι στιγμής συνθήκες, ενεπλάκησαν στα επεισόδια με αποτέλεσμα να εμπλακούν και άλλες ομάδες αλλοδαπών.

Στο σημείο έσπευσαν ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις για να επιβάλουν την τάξη, ενώ ασθενοφόρα μετέφεραν τους τραυματίες στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

«Φέρνω μήνυμα φιλίας από το Ισραήλ» – Τι συζήτησαν Χριστοδουλίδης και Χέρτζογκ

«Φέρνω μήνυμα φιλίας από το Ισραήλ» – Τι συζήτησαν Χριστοδουλίδης και Χέρτζογκ

Φέρνω μήνυμα φιλίας από το Ισραήλ, είπε σήμερα ο Πρόεδρος της χώρας κ. Ισαάκ Χέρτζογκ, ο οποίος συναντήθηκε με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας κ. Νίκο Χριστοδουλίδη, στο Προεδρικό Μέγαρο.

BEST OF TOTHEMAONLINE